Casa Grandview , West Palm Beach

En lille tropisk oase

Casa Grandview, West Palm Beach i Florida
Casa Grandview er en lille tropisk oase, der ligger smukt i hjertet af Grandview Heights Historic District. Den sofistikerede boutique Inn fra 1925 byder jer ind til et par dage med afslappet Florida livsstil og gæstfrihed.   

Casa Grandview er stedet, hvis I skal på kør-selv-ferie i Florida og kommer i nærheden af West Palm Beach. I vil her opleve en herlig carabisk stemning. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Caribisk atmosfære og smukke palmeomkransede gårdhaver

De elegante omgivelser, der emmer af caribisk atmosfære og middelhavsnuancer, byder på smukke palmeomkransede gårdhaver og et frodigt loungeområde med en indbydende saltvandspool, hvor I kan slappe af i solkyssede omgivelser. Her finder I også de skønne terrasser, der indbyder til at nyde de milde aftener til tonerne af cikadesang. På Casa Grandview venter jer et par uforglemmelig dage i nydelsens tegn.
 

  • 5 elegant og velindrettede suiter med luksuriøs linned, bløde håndklæder, behagelige badekåber og skønne badeværelser.
  • 11 feriehuse i caribisk stil med eget køkken, spisestue og opholdsstue, der er velegnede til længere ophold.
  • Wi-fi, aircondition i alle værelsestyper og køleskab i visse af dem
  • Kaffe, te og lækre snacks serveres hele dagen.
  • Ønsker I at udforske området omkring Casa Grandview eller at se nærmere på West Palm Beach, kan I låne hotellets cykler og tage en dejlig udflugt på to hjul.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere