Amelia Island Williams House

Bo i den historiske by Fernandina Beach

Williams House, Amelia Island i Florida
Det smukke Amelia Island Williams House stammer fra ca. 1856, fra før den amerikanske borgerkrig, og udstråler i den grad romantik, afslapning og historie. At træde ind ad døren her er som at tage tilbage til en svunden tidsalder, hvor nutidens stress og jag synes meget fjernt..  

Skal i på kør-selv-ferie i Florida, vil Williams House være et godt sted at bo en nat eller to. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.368 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Træd tilbage til en svunden tidsalder

Amelia Island Williams House ligger på havsiden i den historiske by Fernandina Beach på Amelia Island, blot et stenkast fra butikker, bistroer, antikvitetshandlere, kunstgallerier og restauranter i verdensklasse. Cykler står til gæsternes rådighed, klar til at udforske øen på en måde, man kun kan gøre på cykel. Alle værelser er elegant udsmykket, har eget bad, whirlpool, antikke møbler, og enkelte værelser har endog originale kaminer med håndskårede kaminhylder. De store verandaer indbyder til afslapning, og morgenmaden indtages i den smukke spisestue med antikt porcelæn, krystalglas og sølvtøj.

  • 10 historiske værelser med antikke møbler
  • Velsmagende gourmetmorgenmad i spisestuen inkl. frugt, juice og frisklavet kaffe
  • Vin og ost om aftenen, der kan nydes under den 500 år gamle eg i blomsterhaven

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere

Få et tilbud