1842 Inn Bed & Breakfast

Klassisk sydstatspalæ

1842 Inn, Macon i Georgia
1842 Inn vil nok for mange være indbegrebet af det klassiske sydstatspalæ i to etager med en smuk søjlegang og ikke mindst en vidunderlig veranda til at slappe af på. Og så er det hele naturligvis holdt i hvidt. I hvert fald udenfor. 

Skal i på kør-selv-ferie gennem Georgia, vil 1842 Inn være et suverænt sted til en overnatning eller to. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Unik overnatning 3½*
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Herskabelige omgivelser

Indenfor er alle værelser og fællesarealer smagfuldt indrettet med fine engelske antikviteter, tapeter og malerier. Alt er holdt i varme og behagelige farver, og man føler sig hurtigt hjemme i disse hyggelige omgivelser, der altid dufter af friske blomster. Flere af de store og charmerende værelser har whirlpool og kaminer. Foruden den pragtfulde veranda er her også en dejlig gårdhave med pool, hvor I kan nyde morgenmaden og senere på dagen en cocktail.

 

  • 19 store luksusværelser
  • Udsøgt morgenmad
  • Hors d'oeuvres

 

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere