Naturskønne Californien for livsnydere

13 dages Unikt kør-selv-forslag i det centrale Californien

En kør-selv-ferie til nogle af de mest naturskønne omgivelser i det centrale Californien. Om natten bor I på udvalgte Distinguished Inns, hvor I vil opleve en personlig gæstfrihed i smagfulde omgivelser på charmerende, mindre overnatningssteder, hvor kvaliteten er i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en helt speciel og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige. Bemærk at I først afhenter lejebilen efter endt ophold i San Francisco.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i naturskønne Californien.

Fra 23.792 kr.
pr. person for 13-dages kør-selv-ferie inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse på Distinguished Inns inkl. morgenmad og billeje.

Rejseperiode:
Hele året

Afrejse:
Daglig

Længde:
1.375 km

Varighed:
13 dage/12 nætter

Klimapåvirkning:
6.292 kg CO2 samlet for 2 person  - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

Få et tilbud

 

Se filmen
Distinguished Inns

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af i idylliske omgivelser.

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: San Francisco lufthavn - San Francisco by (24 km)
Dag 2: Ophold i San Francisco
Dag 3: San Francisco - Sonoma (114 km)
Dag 4: Ophold i Sonoma County
Dag 5: Sonoma - Mendocino (170 km)
Dag 6: Ophold i Mendocino
Dag 7: Mendocino - Napa (208 km)
Dag 8: Ophold i Napa Valley
Dag 9: Napa - Yosemite (274 km)
Dag 10: Ophold i Yosemite National Park
Dag 11: Yosemite - Monterey (377 km)
Dag 12: Ophold i Monterey
Dag 13: Monterey - San Francosco lufthavn (209 km)

San Francisco (24 km)

San Francisco er juvelen ved Stillehavet, man bare ikke kan få nok af. Klassiske ikoner som Golden Gate, Alcatraz og Chinatown kombineret med byens andre farverige kvarterer giver San Francisco en helt speciel puls og stemning. En tur med de kabeltrukne sporvogne i de stejle gader med flygtige glimt af Golden Gate og San Francisco Bay Bridge er naturligvis et must. Det samme gælder en slentretur gennem Chinatown, men husk at Chinatown er andet end turistkulissen i Grant Avenue.

I bor på Washington Square Inn, der ligger lige i hjertet af San Franciscos legendariske North Beach og minder i charme og udstråling mest om et lille europæisk hotel. Det pulserende North Beach-kvarter er for nylig kåret blandt de 10 bedste kvarterer i USA, bl.a. på grund af de smukke omgivelser.

Efter endt ophold i San Francisco henter I lejebilen og kør-selv-ferien starter for alvor.

 

 

Sonoma (114 km)

Blot en times kørsel nord for San Francisco ligger Californiens største vinproducerende område, Sonoma County med de frodige vinmarker og majestætiske redwoodtræer. Og midt i al denne idyl ligger den lille, bohemeagtige by Occidental. Byen blev opført i 1876 ifm. jernbanens indtog og har formået at fastholde længst svundne tiders mystik og charme. I dag er det dog de udsøgte kvalitetsvine og den uspolerede, vilde natur nær Stillehavet, der lokker besøgende til fra nær og fjern.

I bor på Inn at Occidental, a hidden treasure – en skjult skat, der blot venter på at blive udforsket. Inn at Occidental er indbegrebet af romantik, forkælelse og wellnes for krop og sjæl.

Stillehavskysten, Mendocino

Kunstnerkolonien Mendocino blev oprettet i 1800-tallet af nybyggere fra østkysten, der var tiltrukket af naturen. De smukke træhuse bærer tydelige aftryk af byggestilen fra New England. Byen ligger ud til Stillehavet, som giver en imponerende udsigt til en dramatisk kyststrækning. I de omkringliggende skove findes nogle af de gigantiske reedwoodtræer, som I kan opleve, hvis I tager en tur med The Skunk Train, der kører lidt nord for byen. 

I bor Sea Rock Inn, der er en af de få inns i Mendocino, der har havudsigt fra alle boliger på bjergsiden. Fra suiten eller hytten kan I opleve den uspolerede skønhed langs Mendocino-kysten med den skønneste panoramaudsigt over Stillehavet og de dramatiske, forrevne klipper i Mendocino Headlands State Park.

Napa (274 km)

Napa Valley er Californiens nok mest kendte vinområde, og her er da også optimale forhold for at dyrke vin. Den californske vinproduktion startede i begyndelsen af 188-tallet her i Napa og Sonoma Valley, men slog først rigtigt igennem i 1960'erne. Området dækker over ca. 240 vingårde, mange flere vinmarker og rigtig mange steder, hvor det er muligt at smage vin.    

I bor på Churchill Manor, den historiske inn, der ligger centralt placeret i downtown Napa, blot få minutters gang fra butikker, vingårde og fantastiske restauranter. Her er romantiske værelser, en skøn baggård, eftermiddagsvin og lækker hjemmelavet morgenmad.

Yosemite National Park (294 km)

Yosemite Valley er centrum i Yosemite National Park, der med sit smukke og frodige græstæppe og sine imponerende vandfald hvert år tiltrækker fire millioner turister. Dalen er omgivet af de fantastiske klippeformationer med navne som Half Dome, North Dome og Inspiration Point. Mest berømt er bjergtoppen El Capitan, som enhver bjergklatrer med respekt for sig selv bestiger mindst én gang i livet.

I bor på den hyggeligste, lille mountain lodge midt ude i vildnisset ... McCaffrey House, der er en romantisk og fortryllende mountain lodge, smukt beliggende i en stille skovlysning i Twain Harte ved High Sierra Park, blot to timers kørsel fra Yosemite National Park. Det ideelle udgangspunkt for fred og ro i harmoni med naturen. 

Monterey (377 km)

I Monterey, der ligger ved Highway 1, skal I naturligvis opleve den berømte Cannery Row med de gamle sardinfabrikker, kendt fra John Steinbecks romaner. Her finder I også et af USA’s bedste akvarier, Monterey Bay Aquarium, med fisk fra Stillehavet ud for Monterey. Tag også en tur langs 17 Mile Drive i den sydlige ende af byen, millionærernes paradis, hvor nogle af verdens dyreste golfbaner og villaer ligger.

I bor på Old Monterey Inn, der ligger midt i en fantastisk have omgivet af smukke, gamle egetræer på en fredelig bjergside i Monterey. Den charmerende engelske Tudor Inn fra 1929 udstråler ved første øjekast varme og romantik og indtrykket forstærkes kun, når man træder ind ad døren.

Hjemrejse fra San Francisco (209 km)

Turen slutter tilbage i San Francisco, og det er tid til at rejse hjem til Danmark. Men I kan naturligvis også vælge at rejse videre ud på andre eventyr.  

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 23.792 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-San Francisco retur
 • 10 dages billeje af cabriolet inkl. forsikring
 • 12 overnatninger på Distinguished Inns
 • Morgenmad alle dage


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Entre til nationalparkerne

 

Om rejsen

Opgradering af værelse varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge turen med et par ekstra dage i San Francisco eller køre mod syd ned ad Highway 1 til Los Angeles.
  

 

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011