Fristende Florida for livsnydere

11 dages unikt kør-selv-forslag langs Floridas østkyst

En kør-selv-ferie langs Floridas imponerende Atlanterhavskyst fra Amelia Island i nord til Key West i syd. Om natten bor I på udvalgte Distinguished Inns, hvor I vil opleve en personlig gæstfrihed i smagfulde omgivelser på charmerende, mindre overnatningssteder, hvor kvaliteten er i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en helt speciel og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse langs Floridas flotte kyststrækning.

Fra 24.362 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse inkl. billeje og 11 dages kør-selv-ferie med ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad (morgenmad ikke inkl. i Key West).

Rejseperiode:
Hele året:
Vi anbefaler medio november - medio august.

Startdag: 
Daglig

Varighed:
11 dage/10 nætter

Længde:
Ca. 1.455 km

Klimapåvirkning:
6.853 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Se filmen

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af i idylliske omgivelser.

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Dagsprogram

Afrejse Danmark - Orlando - Amelia Island (310 km)

Velkommen til Florida. Efter ankomst i Orlando henter I jeres lejebil og sætter kurs mod nord. Knap tre timers kørsel mod nordøst fra Orlando ligger Amelia Island, der er en ø ud fra kysten i det nordlige Florida. Leder I efter et roligt og afslappende tilflugtssted, så er Amelia Island stedet. Her findes både smukke sandstrande og uspoleret vildmark på den lille ø. Nyd naturen og freden, mens I ser ud over havet, hvor I kan være heldige at få et glimt af et par legende delfiner eller måske en hval, der krummer ryg og løfter sin hale over vandet, inden den igen forsvinder ud af syne.
 
I bor på det smukke Elizabeth Pointe Lodge, der ligger i det nordvestlige hjørne af Florida, tæt ved den historiske by Fernandina, på grænsen til Georgia, og er et særdeles flot strandhus fra 1890 opført i den klassiske og velkendte charmerende New England-stil og som taget ud af strandbilledet ved Hyannis.  

Oplevelser på Amelia Island

I dag har I hele dagen til at nyde de dejlige afslappende omgivelser. Gå en tur i byen Fernandina Beach - en sød sommerby med cafeer, små butikker og sjov havn med rejsefiskere og udflugtsbåde. I kan også tage en bådtur med Amelia River Cruises, hvor I ,udover at se Amelia Island Island fra vandsiden, også runder Cumberland Island og måske får et glimt til de vilde heste. 

Måske er det stranden, der lokker med afslapning, en god bog eller en tur i vandet. 

Et par ekstra forslag til oplevelser her på Amelia Island kan fx være Fort Clinch og den omliggende State Park eller måske en tur til American Beach - et historisk strandområde, der tidligere var det eneste område, hvor sorte amerikanere var velkomne.

I bor på Elizabeth Pointe Lodge, Amelia Island

Amelia Island - St. Augustine (97 km)

I forlader nu Amelia Island og kører mod syd. Følg rute A1a hele vejen ned til St. Augustine. Nyd turen og det skiftende landskab I kommer forbi. Fra Fort George sejler en lille færge til Mayport. Afgang hver ½ time. Herfra fortsætter I ned af A1a ned til St. Augustine. 

Den lille by ved Atlanterhavskysten var den første permanente europæiske bosættelse i USA. Ud over de smalle, brostensbelagte gader med de gamle byhuse, har byen også et fort, Castillo de San Marcos og et fyrtårn med tilhørende museum. 

I bor på St. Francis Inn, en historisk inn, der ligger centralt placeret i den gamle bydel af St. Augustine i en frodig, tropisk gårdhave lige ud til de brolagte gader. St. Francis Inn er en skøn blanding af historie, romantik og moderne komfort, som mange helt sikkert vil finde charmerende.
 

Oplevelser i og omkring St. Augustine

Dagen i dag er sat af til oplevelser i lokalområdet. I kan besøge byens fort, Castillo de San Marcos, der er komplet med voldgrav, kanoner og det hele. Måske vil I også en tur op i St. Augustine Lighthouse and Museum, hvor I efter at have tilbagelagt de 219 trin til toppen, står over for en imponerende panoramaudsigt over byen og strandene?

Endelig kan I jo også besøge Premium Outlets San Augustine, der liger lidt udenfor byen og lokker med mere end 80 butikker, hvor I kan købe lækre mærkevarer til billige penge. 

I bor på St. Francis Inn, St. Augustine

St. Augustine - Melbourne Beach (238 km)

På turen fra St. Augustine til Melbourne Beach anbefaler vi igen, at I kører på rute A1ak. Undervejs kommer I forbi Oaks Gardens State Park, hvor I kan opleve de forbløffende coquina-klipper langs kysten. I passerer også Fort Matanzas Monument, der bl.a. har et spansk fort fra 1740. Længere nede kører i gennem byen Daytona, der er kendt for International Speedway, og inden I når frem til Melbourne Beach, passerer i Kennedy Space Center, hvorfra  den amerikanske rumfartsadministration NASA opsender hovedparten af de raketter og rumfærger, USA sender ud i rummet. 


Velkommen til Melbourne Beach. I bor på Port d'Hiver, der er det perfekte sted for en eller flere overnatninger, hvor luksus og forkælelse er i højsædet.
 

Oplevelser i og omkring Melbourne Beach

Afslapning og nydelse er i højsædet her på Melbourne Beach. Lån en cykel og kør lidt rundt i området, hvor der alene findes lav bebyggelse og masser af feriestemning. Gå en lang tur på stranden, tag en dukkert i havet og køb en kop kaffe eller lidt koldt at drikke på en af de lokale cafe'er.  

Besøg Coconut Point Park - et populært redeplads-område for havskildpadder. 

I bor på Port d'Hiver, Melbourne Beach

Melbourne Beach - West Palm Beach (180 km)

I fortsætter rejsen og kører til West Palm Beach, der ligger lidt længere ned af kysten. Undervejs kan I gøre et lille stop i Vero Beach og besøge Countryside Citrus. Her kan I smage essensen af Florida I utallige variationer – ja det er appelsinjuice frisk fra fad. Her kan I få sæsonens nyplukkede appelsiner og tag endelig en liter eller gallon med jer og smag hvad rigtigt solskin betyder på juice.

I Fort Pierce kan I kan besøge det spændende Navy Seal Museum.

I West Palm Beach kan I fylde jeres dage med kunstneriske oplevelser og naturskøn idyl. Som den ældste af byerne i det sydlige Florida rummer West Palm Beach stadig fortidens charme og varme i de maleriske historiske kvarterer og langs de fine palmeboulevarder. I det pulserende og livlige centrum venter kunst og kultur i særklasse, eksklusiv shopping og gastronomiske mesterværker. Uanset om I går en tur ad den fantastiske strandpromenade og nyder det panoramiske vue over havet eller slænger jer på de silkebløde sandstande, er West Palm Beach et sted, hvor livet nydes i fulde drag.
 
I bor på Casa Grandview, en lille tropisk oase, der ligger smukt i hjertet af Grandview Heights Historic District. Den sofistikerede boutique Inn fra 1925 byder jer ind til et par dage med forkælelse og velvære i særklasse.
 
 

Oplevelser ved West Palm Beach

En hel dag til oplevelser venter jer - og her i West Palm Beach kan I blive underholdt hele dagen, hvis det er det I ønsker. I Downtown West Palm Beach ligger underholdningsdistrikterne Clematis Street, Rosemary Square, Northwood Village og Antique Row med sprudlende vægmalerier, og butiksfacader i stærke farver. Her ligger fancy barer, fashionable mærkevarebutikker, vintagebutikker, kunstgallerier, restauranter og natklubber side om side.

Er I mere til en dag på drømmesengen og en god bog, så er det naturligvis også en mulighed.  

I bor på Casa Grandview, West Palm Beach

West Palm Beach - Key West (375 km)

I dag kører I så langt mod syd, som det er muligt. Turen går til Key West og det sydligste punkt i det kontinentale USA.  

Undervejs på turen passerer I byen Fort Lauderdale, hvor hovedstrøget Las Olas Boulevard udgør omdrejningspunktet og forbinder downtown med strandpromenaden Ocean Boulevard, der har høje palmer og en super lækker strand. I udkanten af Fort Lauderdale ligger det gigantiske shoppingcenter Sawgrass Mills, der lokker med mere end 350 butikker, hvoraf nogle er outlets, så her fås mærkevarer til engrospriser.

Syd for Fort Lauderdale ligger Miami, som I vender tilbage til inden hjemrejsen til Danmark. Lidt længere mod syd kommer I til The Everglades Nationalpark, hvor et kort stop lige efter indgangen til parken ved Royal Palm Visitor Center, giver jer mulighed for at gå en runde på boardwalk’en og få et godt indtryk af den imponerende natur og dens beboere. Tag evt. en tur med en airboat og kom tæt på dyrelivet.

Nu venter Overseas Highway, som I kører på for at komme til Key West, og vejen er en attraktion i sig selv. En imponerende 2-sporet vej, 182 km lang, hvor utallige øer er forbundet med lige så mange broer.

I Key West bor I på Marquesa Hotel, der er et 127 år gammelt, smukt restaureret hotel med en helt særlig atmosfære og en perfekt beliggenhed i den gamle bydel af Key West med stille og rolige omgivelser nær havet, men alligevel kun en blok fra Duval Street med natteliv og restauranter.
 

Oplevelser i og omkring Key West

Velkommen til Key West. Her er Caribisk stemning og smukke solnedgange, afslappet atmosfære og lokal folklore. Key West er lidt af en drømmedestination for de fleste. Reelt ligger Key West i Caribien, men I er dog stadig i Florida, selvom der er 250 kilometer til Miami. På trods af de næsten to millioner turister, der hvert år besøger byen, kan I stadig finde frem til det oprindelige og charmerende Key West – I skal blot bevæge jer lidt væk fra hovedstrøget Duval Street og søge ned i nogle af sidegaderne.

Vi nævner her lidt af de mange oplevelser I ikke må gå glip af i Key West: 

 • Se solnedgangen ved Mallory Square.
 • Ernest Hemingways hus.
 • Kirkegården, hvor mange gravsten har morsomme tekster.
 • Sommerfuglefarmen
 • Smathers Beach – den eneste strand på Key West
 • Fort Zachary State Park med Fort Zachary
 • Tag en guided cykeltur på øen
 • Flagler station – fra den tid, hvor der var tog til Key West ligger i en rekonstrueret sektion af Key West Station

I bor I på Marquesa Hotel, Key West.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 24.362 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Orlando / Miami-Kastrup/Billund
 • 11 dages billeje af cabriolet el. standard SUV inkl. forsikring
 • 10 overnatninger på Distinguished Inns og unikke hoteller
 • Morgenmad 8 dage


PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Måltider - udover morgenmad
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

2 overnatninger Amelia Island
2 overnatninger St. Augustine
2 overnatninger Melbourne Beach
2 overnatninger West Palm Beach
2 overnatninger Key West

Opgradering af værelse varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge opholdet med et par dage i Miami eller tage på krydstogt i det Caribiske Hav.
 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011