Fristende Florida for livsnydere

13 dages unikT kør-selv-forslag langs Floridas kyst

En kør-selv-ferie langs Floridas imponerende Atlanterhavskyst fra Amelia Island i nord til Key West i syd. Om natten bor I på udvalgte Distinguished Inns, hvor I vil opleve en personlig gæstfrihed i smagfulde omgivelser på charmerende, mindre overnatningssteder, hvor kvaliteten er i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en helt speciel og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse langs Floridas flotte kyststrækning.

Fra 17.884 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse inkl. billeje og 13 dages kør-selv-ferie med ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad (morgenmad ikke inkl. i Key West).

Rejseperiode:
Hele året

Afrejse:
Daglig

Længde:
1.466 km

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Se filmen

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af i idylliske omgivelser.

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: Orlando Airport - St. Augustine (203 km)
Dag 2: Ophold i St Augustine
Dag 3: St. Augustine - Amelia Island (94 km)
Dag 4: Ophold på Amelia Island
Dag 5: Amelia Island - Daytona Beach (180 km)
Dag 6: Ophold ved Daytona Beach
Dag 7: Daytona Beach - Melbourne Beach (170 km)
Dag 8: Ophold ved Melbourne Beach
Dag 9: Melbourne Beach - West Palm Beach (189 km)
Dag 10: Ophold ved West Palm Beach
Dag 11: West Palm Beach - Key West (370 km)
Dag 12: Ophold i Key West
Dag 13: Key West - Miami Airport for hjemrejse (257 km)

St. Augustine

Blot to timers kørsel mod nordøst fra Orlando ligger St. Augustine, der er en hyggelig by med en lang historie bag sig. Den lille by ved Atlanterhavskysten var den første permanente europæiske bosættelse i USA. Ud over de smalle, brostensbelagte gader med de gamle byhuse, kan I også besøge byens fort, Castillo de San Marcos, der er komplet med voldgrav, kanoner og det hele. Måske vil I en tur op i St. Augustine Lighthouse and Museum, hvor I efter at have tilbagelagt de 219 trin til toppen, står over for en imponerende panoramaudsigt over byen og strandene?

I bor på St. Francis Inn, en historisk inn, der ligger centralt placeret i den gamle bydel af St. Augustine i en frodig, tropisk gårdhave lige ud til de brolagte gader. St. Francis Inn er en skøn blanding af historie, romantik og moderne komfort, som mange helt sikkert vil finde charmerende.

Her er gæsteværelser med antikviteter, balkoner med gyngestole og gynger, kaminer og whirlpools, der alle bidrager til en afslappet atmosfære. Her er desuden en dejlig swimmingpool, mulighed for at låne cykler, internet, privat parkering, tilbud om massage, gavekurve, picnickurve, blomster, champagne og meget mere (ekstra betaling). De tropiske omgivelser indbyder til en lang række udendørs aktiviteter, sightseeing, historiske besøg, kulturelle begivenheder o.m.m. Kun fantasien sætter grænser.

 • 17 værelser og suiter af varierende størrelse og indretning med eget bad, internet og tv – enkelte med kamin, whirlpool, mp3/iPod-forbindelse og køleskab.
 • Ægte hjemmelavet sydstats gourmetmorgenmad, der enten kan nydes på værelset, i spisestuen, på den private balkon eller i den hyggelige gårdhave.
 • Brunch i weekender og på helligdage.
 • Drikkevarer til "social hours", lækkerier om aftenen og hjemmelavede kager hele dagen.


Værd at besøge på turen fra St. Augustine til Amelia Island

 • Tag A1A mod nord fra St. Augustine til Mayport Village og sejl med den lille færge til Fort George Island. Fortsæt ad A1A mod nord via Talbot Islands til Amelia Island. 
 • Besøg Singleton's Seafood Shack i Mayport (ligger tæt ved færgen). Smag deres friske og lækre seafood i de lidt kitschede omgivelser.
 • Besøg Premium Outlets San Augustine og få shoppet kendte mærker til lave priser.

Amelia Island

Leder I efter et roligt og afslappende tilflugtssted, så er Amelia Island stedet. Her findes både smukke sandstrande og uspoleret vildmark på den lille ø. Nyd naturen og freden, mens I ser ud over havet, hvor I kan være heldige at få et glimt af et par legende delfiner eller måske en hval, der krummer ryg og løfter sin hale over vandet, inden den igen forsvinder ud af syne.
 
I bor på det smukke Amelia Island Williams House, der stammer fra ca. 1856, fra før den amerikanske borgerkrig, og stedet udstråler i den grad romantik, afslapning og historie. At træde ind ad døren her er som at tage tilbage til en svunden tidsalder, hvor nutidens stress og jag synes meget fjernt.
 
Amelia Island Williams House ligger på havsiden i den historiske by Fernandina Beach på Amelia Island, blot et stenkast fra butikker, bistroer, antikvitetshandlere, kunstgallerier og restauranter i verdensklasse. Cykler står til gæsternes rådighed, klar til at udforske øen på en måde, man kun kan gøre på cykel. Alle værelser er elegant udsmykket, har eget bad, whirlpool, antikke møbler, og enkelte værelser har endog originale kaminer med håndskårede kaminhylder. De store verandaer indbyder til afslapning, og morgenmaden indtages i den smukke spisestue med antikt porcelæn, krystalglas og sølvtøj.

 • 10 historiske værelser med antikke møbler.
 • Velsmagende gourmetmorgenmad i spisestuen inkl. frugt, juice og frisklavet kaffe.
 • Vin og ost om aftenen, der kan nydes under den 500 år gamle eg i blomsterhaven.


Værd at besøge på Amelia Island 

 • Byen Fernandina Beach - sød sommerby med cafeer, små butikker og sjov havn med rejsefiskere og udflugtsbåde.
 • Tag en bådtur med Amelia River Cruises og nyd øerne fra vandsiden. 2 ½ times tur der runder Cumberland Island med glimt til de vilde heste
 • En dag på stranden.
 • Fort Clinch og den omliggende State Park
 • American Beach - Historisk strandområde, der tidligere var det eneste område, hvor sorte amerikanere var velkomne


Værd at besøge på turen fra Amelia Island til Daytona Baech

 • Silver Springs State Park nær Silver River, der er blandt verdens største formation af kilder med artesisk vand (grundvand under tryk).  Her kan I komme ud at sejle med både med glasbunde og se det spændende liv, der udfolder sig op til 25 m under overfladen
 • Tag turen på highway A1A for at komme så tæt på kystlinjen som muligt.
 • Stop undervejs fx ved Oaks Gardens State Park og oplev de forbløffende coquina rock langs kysten.
 • Besøg Fort Matanzas Monument

Daytona Beach

Daytona Beach består af 37 km kystlinje og er et badeparadis. Benyt jer af muligheden for en dejlig dag på stranden, hvor I kan bade, surfe og sejle kajak eller sidde i vandkanten og læse en god bog. Måske trænger I til bare at lave absolut ingenting, bare dase og se på mennesker.
 
I bor på River Lily Inn Bed and Breakfast, en lille juvel af en inn, beliggende med udsigt over den kystnære Halifax River og blot 5 min. gang fra den berømte Daytona Beach.
 
River Lily Inn Bed and Breakfast er en særdeles smuk, historisk inn fra 1895 i de skønnest tænkelige tropiske omgivelser. Bygningen har al fordums elegance og charme, en helt vidunderlig have med gamle egetræer, palmer, farverige blomsterbed og den specialdesignede og unikke, hjerteformede swimmingpool fra 1950'erne. Luksus og forkælelse går her hånd i hånd, og der venter jer en livsnyderferie af de sjældne. River Lily Inn Bed and Breakfast er det perfekte sted at hive et par dage ud af kalenderen, sætte tempoet ned, slappe af og nyde et uforglemmeligt ophold.

 • 6 charmerende og individuelt indrettede værelser – de fleste med egen terrasse eller balkon med udsigt mod haven og Halifax River.
 • Alle værelser er luksuriøst indrettet med de blødeste håndklæder, det fineste linned og alle moderne bekvemmeligheder.
 • Hver morgen starter med en overdådig morgenmad, som I enten kan spise på jeres værelse eller i spisestuen med de andre gæster.
 • Når I vil en tur i swimmingpoolen, er der badehåndklæder til fri rådighed og et gæstekøleskab, hvor I kan forsyne jer med bl.a. sodavand, vand og is.


Værd at besøge på turen fra Daytona Baech til Melbourne Beach

 • Kennedy Space center.
 • Vælg turen ad Indian River Lagoon National Byway og oplev uovertruffen smuk natur, spændende dyreliv og et historisk pust
 • Daytona International Speedway

Melbourne Beach

Velkommen til Melbourne Beach. I bor på Port d'Hiver, der er det perfekte sted for en eller flere overnatninger, hvor luksus og forkælelse er i højsædet. Port d’Hiver har fået en flot 3. plads i "Top Small Hotel in the US" på TripAdvisor i både 2017 og 2018.

Stedet består af fire mindre bygninger i en smuk tropisk have med en lille pool og et boblebad. Her er små kroge med møbler, som indbyder til hygge og ro, og I kan nyde dagens første kop kaffe, mens I ser solen stå op over Atlanterhavet. Ikke to værelser på Port d'Hiver er ens, de er alle charmerende indrettet i skønne farver og temaer, der leder tankerne hen på svundne tiders kolonitid og Hemingway. På Port d'Hiver bestiller I ikke bare et værelse, I vælger lige netop det værelse og det tema, I ønsker.

 • 11 charmerende historiske værelser med balkon eller veranda samt havudsigt.
 • Lækker 3-retters morgenmad på værelset, verandaen eller spisestuen.
 • Forfriskninger hver eftermiddag kl. 17.
 • Mulighed for fiskeri, surfing og - at se havskildpadder.

   

Værd at besøge på turen fra Melbourne Beach til West Palm Beach

 •  Coconut Point Park - et populært redeplads-område for havskildpadder.
 • En del af Indian River Lagoon National Byway ligger syd for Melbourne Beach, så det er oplagt at fortsætte på denne.
 • Fort Pierce – hyggeligt mellemstop på vejen med cafeer og små butikker.
 • Countryside Citrus i Vero Beach - Smag essensen af Florida I utallige variationer – ja det er appelsinjuice frisk fra fad. Her kan I få sæsonens nyplukkede appelsiner og tak endelig en liter eller gallon med og smag hvad rigtigt solskin betyder på juice.
 • Fort Pierce Inlet State Park.
 • Navy Seal Museum i Fort Pierce

West Palm Beach

I West Palm Beach kan I fylde jeres dage med kunstneriske oplevelser og naturskøn idyl. Som den ældste af byerne i det sydlige Florida rummer West Palm Beach stadig fortidens charme og varme i de maleriske historiske kvarterer og langs de fine palmeboulevarder. I det pulserende og livlige centrum venter kunst og kultur i særklasse, eksklusiv shopping og gastronomiske mesterværker. Uanset om I går en tur ad den fantastiske strandpromenade og nyder det panoramiske vue over havet eller slænger jer på de silkebløde sandstande, er West Palm Beach et sted, hvor livet nydes i fulde drag.
 
I bor på Casa Grandview, en lille tropisk oase, der ligger smukt i hjertet af Grandview Heights Historic District. Den sofistikerede boutique inn fra 1925 byder jer ind til et par dage med forkælelse og velvære i særklasse.
 
De elegante omgivelser, der emmer af caribisk atmosfære og middelhavsnuancer, byder på smukke palmeomkransede gårdhaver og frodige loungeområder med tre idylliske pools, hvor I kan slappe af i solkyssede omgivelser. Jeres morgen forsødes af en overdådig treretters gourmetmorgenmad, I selv kan sammensætte fra hotellets delikate sortiment, og på de intime terrasser kan I nyde de milde aftener til tonerne af cikadesang. Her venter jer et par uforglemmelig dage i nydelsens tegn.

 • 5 elegant indrettede B&B-gæsteværelser og suiter med luksuriøs linned, bløde håndklæder, behagelige badekåber og skønne badeværelser.
 • 11 feriehuse i caribisk stil med eget køkken, spisestue og opholdsstue, der er velegnede til længere ophold.
 • Wi-fi, aircondition i alle værelsestyper og køleskab i visse af dem
 • Kaffe, te og lækre snacks serveres hele dagen.
 • Ønsker I at udforske området omkring Casa Grandview eller at se lidt nærmere på West Palm Beach, kan I låne hotellets cykler og tage en dejlig udflugt på to hjul.

 
Værd at besøge på turen fra West Palm Beach til Key West

 • Byen Fort Lauderdale, hvor hovedstrøget Las Olas Boulevard udgør omdrejningspunktet og forbinder downtown med strandpromenaden Ocean Boulevard, der har høje palmer og en super lækker strand.
 • Det gigantiske shoppingcenter Sawgrass Mills, der ligger lidt udenfor  Fort Lauderdale. Her får I mere end 350 mærkevarebutikker med tilbud til engrospriser at gå amok i.
 • Everglades Nationalpark, stop kort efter indgangen til parken ved Royal Palm Visitor Center, hvor I kan gå en runde på boardwalk’en og få et godt indtryk af den imponerende natur og dens beboere.
 • Tag en tur med en airboat og kom tæt på dyrelivet.
 • Overseas Highway, som I kører på for at komme til Key West, er en attraktion i sig selv. En imponerende 2-sporet vej, 182 km lang, hvor utallige øer er forbundet med lige så mange broer.

Key West

Velkommen til Key West. Her er Caribisk stemning og smukke solnedgange, afslappet atmosfære og lokal folklore. Key West er lidt af en drømmedestination for de fleste. Reelt ligger Key West i Caribien, men I er dog stadig i Florida, selvom der er 250 kilometer til Miami. På trods af de næsten to millioner turister, der hvert år besøger byen, kan I stadig finde frem til det oprindelige og charmerende Key West – I skal blot bevæge jer lidt væk fra hovedstrøget Duval Street og søge ned i nogle af sidegaderne.

I bor på Marquesa Hotel, der er et 127 år gammelt, smukt restaureret hotel med en helt særlig atmosfære og en perfekt beliggenhed i den gamle bydel af Key West med stille og rolige omgivelser nær havet, men alligevel kun en blok fra Duval Street med natteliv og restauranter.

Hotellet består af fire bygninger, smukt placeret i den store, frodige have med to pools og skønne tropiske planter, der giver små kroge med fred og ro. Værelserne er lyse og rummelige med store vinduer, der bringer lyset og varmen fra det skønne Key West helt ind på værelset. Bedre bliver det ikke.

 • 27 luksuriøse værelser med marmorbad, badekåber og fladskærms-tv
 • Morgenmad på værelset eller ved poolen
 • Lækre retter fra cafeen inspireret af havet omkring Key West
 • Hver eftermiddag kaffe og kage ved en af de to pool.


Værd at besøge i Key West

 • Se solnedgangen ved Mallory Square.
 • Ernest Hemingways hus.
 • Kirkegården, hvor mange gravsten har morsomme tekster.
 • Sommerfuglefarmen
 • Smathers Beach – den eneste strand på Key West
 • Fort Zachary State Park med Fort Zachary
 • Tag en guided cykeltur på øen
 • Flagler station – fra den tid, hvor der var tog til Key West ligger i en rekonstrueret sektion af Key West Station

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 17.884 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Orlando / Miami-Kastrup/Billund
 • 2 ugers billeje af cabriolet inkl. forsikring
 • 12 overnatninger på Distinguished Inns
 • Morgenmad 10 dage


PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Opgradering af værelse varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge opholdet med et par dage i Miami eller tage på krydstogt i det Caribiske Hav.
 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011