A Storybook Inn

Du vil føle dig som en filmstjerne

A Storybook Inn, Versailles i Kentucky
Romantisk inn, hvor det gennemgående tema er gamle, klassiske storfilm, og hvor man hurtigt selv kommer til at føle sig som en feteret filmstjerne.

Tag en velfortjent pause på jeres kør-selv-ferie i Kentucky og bo en nat eller to på A Storybook Inn. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.483 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Komfort, luksus og ubetinget forkælelse

En usædvanlig smuk, gammel ejendom fra ca. 1838 danner de ydre rammer om A Storybook Inn. Vægten er lagt på komfort, luksus og ubetinget forkælelse på denne prisvindende inn med dens fire store og romantisk indrettede suiter, der hver især bærer titlen på en klassisk amerikansk storfilm. Derudover er der et nyere gæstehus, hvor man kan bo mere privat og flere par sammen. Heller ikke her er der gået på kompromis med komfort og luksus. Udenfor er det oplagt at nyde en god bog i den dejlige have eller blot lukke øjnene og lade tiden stå stille et øjeblik og drømme sig tilbage i tiden.
 

  • 4 meget store, luksuriøst og individuelt indrettede suiter med antikke møbler og en hjemlig, hyggelig atmosfære.
  • 1 stort, charmerende gæstehus i to etager med en hyggelig veranda, hvorfra haven kan nydes i de klassiske gyngestole.
  • Morgenmaden serveres i den store, flotte havestue med udsigt til haven. Her serveres der daglig en overdådig hjemmelavet morgenmad af de fineste, udsøgte og sunde råvarer.
  • Vand, soft drinks, eftermiddagste, dessert, frugt og ikke-alkoholiske drikke er til fri rådighed daglig.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere

Få et tilbud