Albemarle Inn

elegance i en varm og indbydende atmosfære.

Albemarle Inn, Asheville i North Carolina
Velkommen til et elegant og nyligt restaureret sydstatspalæ fra 1909. Her kan I blive forkælet på et højt plan og nyde et dejligt afslappende ophold i en varm og indbydende atmosfære, og få et pusterum fra den ellers travle og hektiske verden. 

På Albemarle Inn, der ligger nær Great Smoky Mountain National Park, kan I tilbringe et par nætter på kør-selv-ferien i North Carolina. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 835 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Forkælelse i rolige og fredelige omgivelser

Albemarle Inn, som for 14 år i træk er blevet klassificeret som en AAA Four Diamonds Inn, er med The National Register over huse og steder, som er bevaringsværdige. I mærker straks freden og den tidløse stemning, når I træder ind over dørtærsklen til det imponerende palæ. Slap af på verandaen, nyd den smukke have i en stille stund eller i selskab med andre og hyg jer med et glas vin, mens I overværer en flot solnedgang over de nærliggende bjerge.  

Blot et par kilometer fra Albemarle Inn's rolige boligområde Grove Park, ligger Asheville downtown med dejlige spisesteder, natteliv og god shopping. I området omkring byen venter spændende oplevelser som Biltmore Estate, Blue Ridge Parkway, nationalparker og udendørs sport i stort set alle kategorier. 

  • Alle 11 værelser er unikt, elegant og luksuriøst indrettet og har lækre senge med fint sengetøj og overdådige dyner, der sikrer jer en god nats hvile. 
  • Hvert værelse har eget badeværelse med badekar/brusebad (et værelse tilbyder et to-personers badekar). Her vil I også finde duftende badeprodukter, hårtørrere og hyggelige morgenkåber.
  • Dagen starter med kaffe eller te omkring den store marmor pejs, efterfulgt af en lækker gourmet morgenmad på den lukkede, plantefyldte veranda. Om vinteren rykkes ind i den dejlige spisestue, hvor den knitrende pejs "snakker" med.  
  • På weekend-aftener holdes reception, hvor der serveres hors d'oeuvres og sæsonbetonede drikkevarer. 
  • I tilbydes gratis eftermiddagste / forfriskninger samt lune kager inden sengetid. 
  • Picnic Basket To Go! Hvis I vælger at besøge det storslåede, franskinspirerede Biltmore Estate, kan I bestille en picnicbasket fuld af lækre sager til den perfekte romantiske udflugt til en ægte slotsoplevelse fra 1800-tallet.

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud