Antrim 1844

Luksuriøst country house hotel fra 1800-tallet

Antrim 1844, Taneytown i Maryland
For foden af Catoctin Mountains i det centrale Maryland ligger denne lille juvel, der bl.a. er kendt for sit udsøgte køkken, luksus, tidløs elegance og gæstfrihed.

På jeres kør-selv-ferie gennem Maryland, kan I bo på dette sted, der ligger i bekvem afstand fra Washington D.C. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

afslapning, romantik og forkælelse

Inden for kort afstand af bl.a. Gettysburg og Washington D.C. ligger dette prisbelønnede, luksuriøse country house hotel fra 1800-tallet på en 12 ha stor grund med bl.a. en flot rosenhave med bronzefontæner og oplyste stier. Hovedvægten er lagt på afslapning, romantik og forkælelse lige fra morgenstunden, hvor der bliver sat en morgenmadsbakke uden for jeres dør til at starte dagen, før I får serveret den mere omfattende morgenmad i restauranten. Og skal I rigtigt forkæle jer selv efter en oplevelsesrig dag, bør I slutte dagen af med en 6-retters gourmetmiddag i restauranten med vin fra egen vinkælder.
 

  • De 40 store, luksuriøst og individuelt indrettede værelser er fordelt i hovedhuset samt de 10 omkringliggende bygninger. De fleste værelser har himmelseng, pejs (gas eller brænde), jacuzzi og alle moderne bekvemmeligheder.
  • Udenfor er der mulighed for at spille tennis eller kroket, tage en tur i poolen eller blot nyde den dejlige have.
  • Hver morgen sættes der en morgenmadsbakke uden for jeres dør med nybagte muffins, kaffe/te samt dagens avis til at starte dagen på, før I fortsætter med den overdådige morgenmad i restaurant Smokehouse.
  • Om eftermiddagen serveres der te og om aftenen hors d'ouevres. 6-retters gourmetmiddag kan tilkøbes i restaurant Smokehouse ledsaget af en flaske god vin fra en af de største samlinger hotelvine på østkysten fra egen vinkælder med mere end 20.000 flasker vin!

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere