Canyon Villa Bed & Breakfast Inn

Udsigt til Bell Rock & Courthouse

Canyon Villa Bed & Breakfast Inn, Sedona i Arizona
På Canyon Villa Bed & Breakfast Inn går afslapning, forkælelse, store naturoplevelser og aktiv ferie op i en højere enhed. Med sin smukke og unikke placering med den flotte udsigt til Sedonas verdensberømte bjergformationer Bell Rock & Courthouse Butte kommer man helt tæt på nogle af naturens absolutte vidundere.

Tag på kør-selv-ferie gennem Arizona og tag et par overnatninger på Canyon Villa Bed & Breakfast Inn, hvor I kan nyde den storslåede natur mens I svømmer i den udendørs pool. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 925 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
2019

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksus midt i ødemarken

Er du til store naturoplevelser, men bryder du dig ikke om at bo i telt midt ude i ødemarken, er dette lige stedet. Canyon Villa Bed & Breakfast ligger midt ude i den smukkeste og barske natur, man kan forestille sig. Her er store fællesarealer, intime og charmerende værelser, hvoraf ikke to er ens, og fra alle værelser er der franske døre ud til private balkoner eller frodige gårdhaver. Alle værelser er udstyret med moderne faciliteter som kabel-tv, gratis internet, telefon, clock radio, strygejern, hårtørrer, badekåber samt lækkert badeværelse med badekar. Og som prikken over i'et kan man nyde Arizonas vidunderlige varme fra den dejlige udendørs pool med direkte udsigt til Bell Rock & Courthouse. En oplevelse langt ud over det sædvanlige.

  • 11 romantiske og smukt indrettede værelser, hvoraf fire desuden har gaspejs.
  • 3-retters gourmetmorgenmad inklusive stedets prisbelønnede cinnamon rolls (kanelbrød).
  • Forfriskninger og lækkerier hver eftermiddag.
  • Harney & Sons te og friskbagte kager hver aften.
  • Mulighed for selv at medbringe spiritus. 
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud

Intern kommentar

Priseksempel: Juni 2019