Carter House Inn, Eureka

Romantik og storslået natur

Carter House Inns, Eureka i Californien
Carter House Inns er det nordlige Californiens førende inn og består af tre storslåede victorianske bygninger langs Humbolt Bay i Old Town Eureka. Den smukke beliggenhed, luksuriøse indkvartering og de overdådige middage på stedets Restaurant 301 fås næppe meget bedre.

Vælger I at bo på Charter House Inn på jeres kør-selv-ferie i Californien, er i tæt på nogle af de bedste vingårde i den nordlige del af Napa. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.080 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksuriøs indkvartering for romantikere og vinelskere

Et ophold på Carter House Inns er det perfekte udgangspunkt for udflugter til de gigantiske redwoodskove, den forrevne Stillehavskyst, de uberørte strande og alle de andre undere langs det nordlige Californiens Stillehavskyst. De smukke værelser og servicen er uden sammenligning, og det prisvindende køkken arbejder med lokale økologiske produkter, friske krydderurter og grønsager, der høstes daglig fra den omfattende køkkenhave. Her produceres også egen vin under navnet Carter Cellars og Envy-vine med begrænset produktion af bl.a. merlot fra nogle af de ypperste vingårde i Napa. Rammerne er sat for romantikere og vinelskere.

  • 11 charmerende og flot indrettede værelser
  • Restaurant 301 er en af det nordlige Californiens bedste restauranter
  • Overdådig morgenmad
  • Romantisk luksusmiddag med tilhørende udsøgte vine
  • Vinforretning med 3.880 vine og e-vinshop
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere