Channel House Inn

Krydstogt på land

Channel House Inn, Depoe Bay i Oregon
Et ophold på Channel House Inn må være det nærmeste, man kommer et krydstogt uden skib og uden at blive søsyg, men stadig med risiko for våde fødder. Channel House Inn har den mest storslåede placering lige ud til Stillehavets vidunderlige bølger, den smukkeste solnedgang og udsigt til uendeligheden.

Er I på kør-selv-ferie langs Oregons kystlinje, kan vi anbefale I overnatter på Channel House Inn, med udsigt til Stillehavet. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.169 kr.
Pris pr. person pr. nat ved to nætter i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Oplev de smukkeste solnedgange og hvaler der svømmer forbi

Med den skønneste beliggenhed på Oregons kystlinje formår Channel House Inn at kombinere komforten fra et førsteklasses hotel med charmen fra en lille country inn. Her står man op til den friske brise fra Stillehavet, den betagende panoramaudsigt, den barske brænding, de smukkeste solnedgange og hvaler, der svømmer forbi blot et stenkast herfra. For naturelskere er dette det rene paradis. Læg hertil de elegante og hyggeligt indrettede værelser og suiter med panoramavinduer mod havet, gaspejs og udendørs whirlpool, og du vil vide, hvorfor det er så svært at løsrive sig herfra, når først blikket har indstillet sig på uendeligheden. Velkommen "ombord".
 

  • 17 store værelser og suiter med den mest storslåede udsigt over Stillehavet.
  • Buffetmorgenmad med bl.a. friskbagt brød serveres daglig i morgenmadslokalet - også med udsigt over Stillehavet.
  • Mulighed for gode vine og restauranter indenfor kort afstand.

Galleri

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere