Charred Oaks Inn

Flotte herskabelige omgivelser

Charred Oaks Inn, Versailles i Kentucky
Nyåbnet inn fra 2015 i skønne Versailles uden for Lexington i mere end 200 år gamle herskabelige omgivelser, hvor gæsterne er i det absolutte centrum.

Tager jeres kør-selv-ferie i Kentucky jer til Versailles, så bør I unde jer selv en nat eller to på dette elegante sted fra slutningen af 1800-tallet. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.072 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Elegance og luksus som i slutningen af 1800-tallet

Det er et særdeles erfarent værtspar, der står bag Charred Oaks Inn, og med blot 4 værelser er der lagt op til forkælelse og romantiske oplevelser af de helt store. Stedet har i 200 år fungeret som et privat hjem, men er nu respektfuldt moderniseret, men med den oprindelige elegance og luksus som i slutningen af 1800-tallet. På Charred Oaks Inn får I så meget plads, fred og ro, uanset hvilket værelse, I vælger, at I vil føle jer som stedets eneste gæster. Dertil har I adgang til den parklignende have med de smukke, gamle egetræer og inden for kort afstand er der mulighed for god shopping, naturoplevelser og ridning.
 

  • 4 meget store, luksuriøst og individuelt indrettede værelser med bl.a. hyggelige siddeområder og ensuite badeværelser.
  • Både værelser og badeværelser er forskellige i indretning, men alle afspejler de den charmerende kolonistil, som kendetegner Sydstaterne.
  • Hver morgen serveres der en vidunderlig hjemmelavet morgenmad tilpasset den enkelte afhængig af jeres plan for dagen lige fra en "lite" til jer, der gerne vil ud og opleve Kentucky fra morgenstunden, til jer der vil forkæle jer selv med den mere omfattende morgenmad i den smukke spisestue eller have den ultimative start på dagen med morgenmad på sengen.
  • Stav "stressed" bagfra og du får "desserts". En tilfældighed? Næppe. Og det er de hjemmelavede søde lækkerier og kager, der serveres heller ikke.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud