Inn at Bay Ledge

The Eden of New England

Inn at Bay Ledge, Bar Harbor i Maine
Med de tårnhøje fyrretræer som baggrundskulisse klynger Inn at Bay Ledge sig i bogstaveligste forstand til klipperne på Mt. Desert Island, også kaldet "The Eden of New England", og så er der under 10 m til klippekanten!

Hvis jeres kør-selv-ferie gennem Maine bringer jer til Bar Harbor, kan i overnatte på dette inn med en helt uovertruffen beliggenhed. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 650 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd udsigten over Frenchman Bay

Til gengæld har alle værelser udsigt over bugten, og udsigten over Frenchman Bay er uovertruffen! I kan også nyde udsigten og den spektakulære kystlinje fra den pragtfulde veranda med komfortable kurvemøbler. Og hvis I kan løsrive jer fra dette vidunderlige scenarie, er det muligt at tage en dukkert i poolen, slappe af i en hængekøje eller tage en vandretur langs den private strand. Inn at Bay Ledge er bygget i 1900-tallet og udstråler en charmerende og landlig atmosfære. Alle værelser er smukt indrettet med antikviteter, det fineste sengelinned og gode senge. Her er desuden et skønt ildsted flankeret af franske døre med panoramaudsigt over Frenchman Bay. Tættere på naturen kan man ikke bo.

  • 8 smagfuldt indrettede værelser med udsigt over Frenchman Bay
  • Overdådig gourmetmorgenmad serveres daglig i spisestuen med udsigt over bugten
  • Eftermiddagste og forfriskninger på verandaen
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud