Inn at Ellis River

En juvel i white mountains

Inn at Ellis River, Jackson i New Hampshire
En lille juvel i de smukke White Mountains, hvor romantik, wellness, forkælelse og store naturoplevelser året rundt kalder på et snarligt gensyn.  

Inn at Ellis River er oplagt som en ekstra forkælelse til jeres kør-selv-ferie i New England. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 730 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Inn at Ellis River er en smuk og rustik inn fra 1890'erne

Med en beliggenhed i hjertet af White Mountains og Ellis River i baghaven er her lagt op til naturoplevelser af de helt store. Inn at Ellis River er en smukt restaureret og rustik inn fra 1890'erne. En perle for naturelskere og romantikere, der hver morgen vågner op til den friske bjergluft og overdådige, hjemmelavede morgenmad og om aftenen lulles blidt i søvn til flodens stille brusen. I løbet af dagen kan I udforske Mount Washington, tage på vandreture, fiske, cykle og spille golf og slutte dagen af med at forkæle jer selv i den sæson bestemte udendørs pool, den pragtfulde 6-personers spa i atriummet med udsigt over floden eller blot slappe af omkring bålet ved floden.

  • 21 klassisk og charmerende indrettede værelser og suiter med vægten lagt på romantik og forkælelse.
  • De fleste værelser har 2-personers jacuzzi, balkon eller terrasse og pejs - elektriske, gasfyrede og traditionelle pejse til brænde.
  • Den friske bjergluft sikrer hver morgen, at appetitten matcher det omfattende, hjemmelavede morgenbord i den solbeskinnede spisestue, hvor der i vid udstrækning bruges lokale produkter til både de kolde og lune retter.
  • Appetitten bliver ikke mindre i løbet af dagen, og efter en oplevelsesrig dag kan I slappe af med hjemmebagte kager og sæsonens drikkevarer i den skønne have lige ned til floden, eller besøge stedets hyggelige pub.

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud