Inn at Occidental of Sonoma Wine Country

Bo på en vaskeægte "hidden treasure"

Inn at Occidental of Sonoma Wine Country, Occidental i Californien
En skjult skat, der blot venter på at blive udforsket. Inn at Occidental er indbegrebet af romantik, forkælelse og wellnes for krop og sjæl.

Nyd jeres kør-selv-ferie i Californien og tag et par nætter på Inn at Occidental. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.297 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Besøg på områdets mange vingårde og store naturoplevelser

Occidental stammer fra 1849 og hed oprindelig "Howard's Station" efter en kriminel dansk sømand, der gemte sig i området efter at have stjålet en militærbåd. I 1876 fik byen dens nuværende navn, og i dag ånder alt igen fred og ro. Og fred og ro er der også på det smukt beliggende og historiske Inn at Occidental med den romantiske have og den klassiske amerikanske veranda med hvide kurvemøbler. Det ideelle udgangspunkt for besøg på områdets mange vingårde og store naturoplevelser, som hver aften rundes af ved ildens knitren i kaminen med et godt glas vin og velsmagende hjemmebag.
 

  • 17 smukt indrettede og charmerende temaværelser og suiter – de fleste med stor whirlpool eller jacuzzi, kamin og egen terrasse eller balkon.
  • Dagen starter i vinkælderens spiselokale med frisklavet kaffe efter gæsternes smag, gourmetmorgenmad, hjemmebag, frisk frugt fra lokalområdet og forskellige lune retter efter kokkens valg -
  • ...og sluttes hver aften af i dagligstuen med lokale vine, oste og friskbagte cookies efter en oplevelsesrig dag.

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud