L'Auberge Provencale Bed & Breakfast

Ægte fransk inn i Shenandoah Valley

L'Auberge Provencale Bed & Breakfast, Boyce i Virginia
På denne hyggelige fransk-inspireret inn kun 1,5 times kørsel fra Washington D.C. kan I opleve den unikke vinkultur i Virginia, historie fra den amerikanske borgerkrig og flotte frodige områder i afslappende rammer. Værelserne er elegant indrettet med antikke provence møbler for at skabe den franske "auberge" atmosfære.

Hvis jeres kør-selv-ferie gennem det østlige USA starter eller slutter i Washington D.C., er L'Auberge Provencale Bed & Breakfast et oplagt sted at tage et par overnatninger. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.327 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fred, ro og unik historie

På L'Auberge Provencale Bed & Breakfast vil I opleve personlig service, som I ikke kan finde på almindelige hoteller. Værelserne er individuelt designet i elegant fransk stil. Derudover har mange af værelserne en hyggeplads med ildsted, hvor I kan læse en bog eller nyde et glas af de lokale Virginia vine. Stedet fantastiske restaurant; La Table Provençaler, er en fransk-inspireret restaurant, som bruger friske grøntsager og urter fra haven. I kan også vælge at bo på Villa La Campagnette, som er en europæisk-inspireret villa, der byder på en mere intim oplevelse med bare tre suites. Her er også en pool, som I frit kan benytte, uanset om I bor i hovedbygningen eller på Villa La Campagnette.

For de historieinteresserede kan det nævnes, at George Washington højst sandsynligt har boet her, mens han i en periode var forvalter for bygningen. Hvis I er mere til naturoplevelser, er I også kommet til det rigtige sted. L'Auberge Provencale ligger nemlig i Shenandoah Valley, som er blevet udråbt til at være et af de flotteste områder i det østlige USA af rejsemagasinet Frommer's Travel Guides.

  • 14 unikke værelser med elegant indretning og en stemning af ægte fransk landidyl kombineret med moderne luksus.  Alle værelser har eget bad og toilet. 
  • 11 af værelserne ligger i hovedbygningen og 3 af dem ligger i Villa La Campagnette, der ligger 3 miles væk.
  • Lækker gourmet morgenmad med frisk frugt fra inn'ens egen frugthave er inkluderet.
  • Om eftermiddagen serveres lækre forfriskninger i form af kager og frisk frugt. 
  • Kun 1,5 times kørsel fra hovedstaden Washington D.C.
  • Masser af aktiviteter i området, som fx golfbaner, vandreture, ridning og meget mere.
  • Seværdigheder i nærheden: Cedar Creek Civil War Battlefield, George Washington's Office, vingårde, Antietam Battlefield.

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud