McCaffrey House

charmerende mountain lodge

McCaffrey House, Twain Harte i Californien
Den hyggeligste, lille mountain lodge midt ude i vildnisset... McCaffrey House er en romantisk og fortryllende mountain lodge, smukt beliggende i en stille skovlysning i High Sierra blot to timers kørsel fra Yosemite National Park. Det ideelle udgangspunkt for fred og ro i harmoni med naturen.

Et skønt lille fristed omgivet af skov og ideelt, hvis jeres kør-selv-ferie i Californien tager jer mod Yosemite National Park. Stedet perfekt til nogle overnatninger. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 938 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

smagfuldt indrettede fællesarealer med en imponerende samling møbler og kunst

McCaffrey House er bygget af det nuværende værtspar, Stephanie og Michael McCaffrey, med det ene for øje at skabe et fristed, der på fornemmeste vis forener luksus, komfort og moderne bekvemmeligheder. Her er store og smagfuldt indrettede fællesarealer med en imponerende samling møbler og kunst, som Stephanie og Michael har bragt med hjem fra deres mange rejser. Her er kræset for det hele. Værelserne er flot indrettet og har bl.a. brændeovn, tv, cd-afspiller, gratis internet, bad og ikke mindst de skønneste håndlavede quilttæpper, fremstillet af Amishfolk. Er I trætte efter en dag med naturoplevelser kan I bestille en massage til om eftermiddagen. Hele denne idyl ligger smukt omkranset af skoven, hvortil man har en pragtfuld udsigt fra alle værelser.

  • 7 romantiske værelser med bl.a. brændeovn
  • Overdådig landlig morgenmad med frisklavet kaffe, frisk frugt, juice, kartofler, muffins, scones, æg, quiche og meget mere
  • Om sommeren serveres morgenmaden på den dejlige terrasse, der omgiver stedet
  • Gratis internet og parkering

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud