Monmouth Historic Inn and Gardens

historisk bygning med tilhørende smuk have

Monmouth Historic Inn, Natchez i Mississippi
På denne smukke og historiske Inn i hyggelige Natchez ved Mississippifloden, kan I opleve total afslapning i luksuriøse omgivelser. Huset, der blev bygget i 1818, emmer af sydstatshistorie fra både før og efter dem amerikanske borgerkrig. Den smukke og yderst velholdte have har en dejlig beroligende effekt, og I vil hurtigt mærke den behagelige og livsbekræftende stemning.

Hvis I på jeres kør-selv-ferie gennem Sydstaterne kommer forbi Natchez, kan I roligt bruge et par dage på Monmouth Historic Inn, og opleve den charme som Sydstaterne er så kendte for. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.092 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Oplev ægte sydstats gæstfrihed

På Monmouth Historic Inn finder I den ægte sydstatscharme, og I kan forvente at opleve en fantastisk gæstfrihed. Om eftermiddagen kan I nyde en god mint julep eller en anden spændende cocktail i Quitman Lounge and Study, hvor I også forkæles med gratis hors d'oeuvres. Om aftenen kan I besøge den prisbelønnede Restaurant 18181, hvor I har mulighed for at nyde en dejlig middag.  

Bygningen var fra 1826 til 1919 ejet af John og Eliza Quitman. John Quitman var general i militæret under den mexicansk-amerikanske krig, og blev derefter valgt til guvernør i Mississippi. Boligen er senere hen blevet udvalgt til at være et National Historic Landmark. Guidede rundture i den historiske hovedbygningen er gratis, når I bor på der.

  • 30 elegant indrettet rummelige værelser og suiter, der er placeret i hovedbygningen eller i et af de 7 beboelseshuse.
  • Alle værelser er smukt indrettet med historiske møbler og har eget bad - flere har endvidere enten jacuzzi, ildsted eller begge dele.
  • Frisklavet sydstats-morgenmad serveres i Garden Room eller på den overdækkede terrasse udenfor. 
  • Mulighed for at få massage på værelset 
  • 4 stjernet rating af AAA

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud