Port d'Hiver

Se solen stå op over Atlanterhavet

Port d'Hiver Bed and Breakfast, Melbourne Beach i Florida
Port d'Hiver ligger i skønne Melbourne Beach nord for Miami, det perfekte sted for en eller flere overnatninger, hvor luksus og forkælelse er i højsædet. Denne inn har fået en flot 3. plads i "Top Small Hotel in the US" på TripAdvisor i de seneste 5 år.  

Skal i på kør-selv-ferie i Florida og ønsker I ekstra luksus og forkælelse vil Port d'Hiver være det helt perfekte valg. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.779 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Charmerende sted med historiske værelser og havudsigt

Stedet består af fire mindre bygninger i en smuk tropisk have med en lille pool og et boblebad. Her er små kroge med møbler, som indbyder til hygge og ro, og I kan nyde dagens første kop kaffe, mens I ser solen stå op over Atlanterhavet. Ikke to værelser på Port d'Hiver er ens, de er alle charmerende indrettet i skønne farver og temaer, der leder tankerne hen på svundne tiders kolonitid og Hemingway. På Port d'Hiver bestiller I ikke bare et værelse, I vælger lige netop det værelse og det tema, I ønsker.

 

  • 11 charmerende historiske værelser med balkon eller veranda samt havudsigt
  • Lækker 3-retters morgenmad på værelset, verandaen eller spisestuen
  • Forfriskninger hver eftermiddag kl. 17
  • Mulighed for fiskeri, surfing og - at se havskildpadder

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud