Sea Rock Inn, Mendocino

Panoramaudsigt til stillehavet

Sea Rock Inn, Mendocino i Californien
Sea Rock Inn er en af de få inns i Mendocino, der har havudsigt fra alle boliger på bjergsiden. Fra suiten eller hytten kan I opleve den uspolerede skønhed langs Mendocino-kysten med den skønneste panoramaudsigt over Stillehavet og de dramatiske, forrevne klipper i Mendocino Headlands State Park.

Sea Rock Inn er et fantastisk tilflugtssted til et par dages fred og ro på jeres kør-selv-ferie i Californien. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

 

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd solnedgangen over Stillehavet

Sea Rock Inn er det perfekte tilflugtssted for jer, der ønsker fred og ro i pagt med naturen. I bor her i noget af det smukkeste natur, man kan forestille sig med højt til himlen og en ubrudt horisont, så langt øjet rækker. I kan strække benene i de farverige haver, krybe sammen ved den knitrende ild eller blot slappe af på jeres private veranda og nyde den vidunderlige solnedgang over Stillehavet. Her er gode vandrestier i nærheden, mulighed for at sejle kajak på havet og floderne, kanosejlads og mange andre udendørs aktiviteter. Vil I slutte dagen af med en gourmetmiddag, er der kun få minutters kørsel til nærmeste restaurant og den charmerende by Mendocino med specialforretninger og attraktioner.

  • 11 fantastisk smukt beliggende suiter og hytter med panoramaudsigt
  • Overdådig morgenmadsbuffet med ny slags quiche hver dag, æg, yoghurt, friskbagt brød, juice, frugt m.m.
  • Efter ankomst mulighed for at slappe af med et godt glas lokal vin

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere