Seven Sea Street Inn

Autentisk Nantucket-atmosfære

Seven Sea Street Inn, Nantucket i Massachusetts
Seven Sea Street Inn er indbegrebet af den ægte, autentiske Nantucket-atmosfære, der kan betage selv den mest kræsne besøgende. Nantucket havde sin storhedstid i 17- og 1800-tallet som hvalfangernes hovedstad, men er i dag et paradis for især de velhavende fra Boston.

Tag på kør-selv-ferie gennem Massachusetts og forkæl jer selv med et par nætter på Seven Sea Street Inn med udsigt over Nantucket havn. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.814 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Oplev denverdenskendte maritime charme

Hvalfangererhvervet uddøde i midten af 1800-tallet af bl.a. overfiskeri, men det er lykkedes øen at bibeholde sin verdenskendte maritime charme. Seven Sea Street Inn ligger smukt placeret i et roligt kvarter med udsigt over Nantucket havn fra Widow's Walk-verandaen og med kort afstand til hovedgaden med forretninger, restauranter museer og den skønne sandstrand. Alle værelser og suiter er udstyret med senge og linned af høj kvalitet, aircondition, tv, internet og sidst - men ikke mindst - en æske af Nantuckets berømte chokoladeovertrukne tranebær!
 

  • 13 charmerende indrettet værelser og to suiter med alle moderne faciliteter.
  • Daglig stor continental breakfast-buffet med bl.a. gourmetkaffe, te og vand.
  • Hjemmebagte kager til gæsternes rådighed hele dagen.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere

Få et tilbud