The Bradley Inn

en overset perle i Main

The Bradley Inn, New Harbor i Maine
Tæt på vandet og i gå afstand fra det billedskønne fyrtårn Pemaquit Point Lighthouse, ligger The Brandley Inn. Området er lidt af en skjult perle, og giver god mulighed for afslapning, smukke gå ture langs den barske klippe kyst og lækker gourmet mad om aftenen på stedets restaurant.

Hvis jeres kør-selv-ferie gennem Maine bringer jer til New Harbor, kan I med fordel overnatte på dette Inn med naturen lige i baghaven. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 941 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

En udsøgt smags oplevelse

Med et utal af havne i området og en spektakulær natur, er der rig mulighed for gåture som kan tage jer væk fra hverdagens trummerum. Nyd de smukke haver og hør bølgernes brugsen og havmågernes snakken på stedet. Smag på det bedste Main har at tilbyde, på stedets restaurant som serverer retter bygget på lokale og friske råvarer, mange af dem hentet direkte fra deres egen have. Restauranten er et besøg værd og er åbent fem dage over sommeren, og torsdag-lørdag ellers. The Bradley Inn er et lille intimt sted, med få værelser, hvor natur og hygge er i højsædet.

  • 16 unikke værelser med udsigt mod John's Bay eller haven
  • Lækker morgenmad med frisk frugt, hjemmebag og varm ret, lavet med lokale ingredienser
  • God restaurant på stedet
  • Mulighed for massage og mindre spa behandlinger

Galleri

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud