Captain's House Inn

Romantiske og maritime omgivelser

The Captain's House Inn, Chatham i Massachusetts
The Captain's House Inn er af mange anset som den fineste, lille inn, der overhovedet findes på Cape Cod. Den historiske, maritime inn stammer fra 1839 og blev i sin tid opført af den unge kaptajn Hiram Harding som en gave til hans brud, Lydia. Og her er mindst lige så romantisk i dag som dengang.

Besøg den historiske søfartsby på jeres kør-selv-ferie gennem Massachusetts og bo en nat eller to på dette romantiske inn. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 870 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Det ideelle sted for den romantiske parferie

The Captain's House Inn er en oase uden lige i de oprindelige historiske og maritime omgivelser. Udadtil den velkendte, charmerende New England-stil og indenfor så maritimt, som befandt man sig stadig på kaptajnens skib i 1800-tallet. Her er kræset for hver en detalje, ligesom der kræses for alle stedets gæster. Det ideelle sted for den romantiske parferie, hvor spændende besøg i den historiske søfartsby Chatham og den mere end 100 km lange kystlinje meget fint kan kombineres med total afslapning, hygge og forkælelse i den frodige og skønne have. For ikke at tale om den opvarmede pool under de store, skyggefulde træer, der lokker både morgen og aften.

  • 16 smukt indrettede og maritime værelser og suiter med kamin, internet, tv og dvd-afspiller. Enkelte har desuden whirlpool.
  • Daglig gourmetmorgenmad bestående af lune og kolde retter, Eggs Benedict, Raspberry and Cream Cheese French Toast, frisk frugt, hjemmebagte croissanter, bagels, granola og meget mere.
  • Mulighed for frokost ved poolen.
  • Cream Tea eller English Afternoon Tea og hjemmebagte kager, som hver eftermiddag serveres i enten spisestuen, gårdhaven eller på værelset.
  • Diverse lækkerier om aftenen.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud