The French Manor Inn and Spa

Wellness og store naturoplevelser

The French Manor Inn and Spa, South Sterling i Pennsylvania
At træde ind på The French Manor Inn and Spa er som at træde ind i en eventyrbog på et gammelt fransk vinslot, hvor der står skrevet forkælelse over det hele.

kør-selv-ferien gennem Pennsylvanias, kan I nyde et wellnessophold på dette eventyrlige sted. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.039 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Udsigt over de skovklædte Pocono Mountains

Med en uovertruffen smuk beliggenhed midt i naturen og med udsigt over de skovklædte Pocono Mountains, charmen og atmosfæren fra en svunden tidsalder krydret med nutidens smags- og wellnessoplevelser er der lagt op til en romantisk livsnyderferie, hvor intet mangler. Stedet er fra 1937, men opført i en autentisk gammel fransk stil, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Her finder I alt det bedste for alle sanser; et førsteklasses fransk køkken, udsøgte vine, afslappende wellnessbehandlinger, livgivende spa og store naturoplevelser fra første række. En bedre forkælelsesferie er svær at forestille sig.
 

  • 19 romantiske og individuelt indrettede værelser og suiter, der varierer i størrelse og indretning, hvoraf flere har pejs, jacuzzi og egen balkon.
  • Le Spa Forêt er en grøn spa med indendørs saltvandspool, fitnessrum m.m. og tilbyder bl.a. massage, ansigtsbehandlinger og manicure.
  • Sherry, ost og frugt ved ankomst og udsøgte Godiva-chokolader før sengetid.
  • Hver morgen serveres der en overdådig gourmetmorgenmad i den hyggelige spisestue, der også fungerer som restaurant, eller på den pragtfulde, overdækkede stenterrasse med udsigt over bjergene.
  • Spa Cuisine Lunch og mulighed for en picnickurv på forespørgsel. Fransk Nouvelle Cuisine med et omfattende vinkort hver aften i restauranten i romantiske omgivelser.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere

Få et tilbud