The Inn at English Meadows

Det historiske og maritime Maine

The Inn at English Meadows, Kennebunkport i Maine
Centralt beliggende mellem Portsmouth, New Hampsire og Portland, Maine, ligger Kennebunkport. Byen ligger langs Maines kyst og den maritime stemning er ikke til at tage fejl af ved Dockside Square. I gåafstand fra The Inn at English Meadows findes både restauranter, gallerier, butikker, havnemiljø og klippekyst.

Bo i en klassisk New England bolig på jeres kør-selv-ferie gennem Maine. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Panoramaudsigt over Atlanterhavet

The Inn at English Meadows er et historisk sted, som kan dateres helt tilbage til omkring 1860, hvor den lokale landmand Asa English byggede det oprindelige hovedhus. I dag er stedet blevet renoveret, dog fortsat med afsæt i den oprindelige stil, så der nemt og bekvemt kan blive slappet af og hygget i den lille Inn. Blot en kort køretur fra stedet finder I flotte sandstrande, mens I nemt kan gå til havnen, hvor I kan finde en god restaurant til frokost eller aften. Om morgenen kan I på terrassen, med udsigt til haven, nyde den lækker morgenmad bestående af blandet andet pandekager, muffins, scones og pocherede æg, samt lokale sæsonbestemte specialiteter så som ahornsirup, frugt, syltetøj og pølser.

  • 12 hyggeligt indrettede værelser med brændeovn
  • Flere retters morgenmad med lokale ingredienser
  • Eftermiddags te og kaffe samt snacks 
  • Gå afstand fra natur og havneområde
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere