Lânai

- så fredfyldt på Hawaiis mindste ø

Der hviler en ro over den mindste af Hawaiis øer, Lanai. Du vil ikke finde et lyskryds på hele øen og trods den korte afstand til Maui, så føles det som du er en verden væk. Ud over roen er det naturen, der er trækplasteret. Tag en dukkert i Hulope bugten med det dybblå vand. Tag et slag golf på en af golfbanerne. Hop på i en 4-hjuletrækker, kør på mountainbike eller bind vandrestøvlerne og tag på eventyr.

Værd at opleve på Lânai

  • Munro-ruten - flot rute på ca. 20 km, der starter fra Lanai by. Du kommer til flere udsigtspunkter, ikke mindst Lânais højeste punkt, Lanaihale, hvor du kan se de fleste af Hawaii øerne. Du kan vælge at vandre, køre mountainbike eller med 4-hjulstrækker.
  • På hest gennem Lânais natur og kulturelle landskab med en erfaren guide.
  • Keahiakawelo (Gudernes have) - du vil opleve et usædvanligt sted uden nogen form for vegetation eller fugleliv. Det er et goldt område med gamle klipper og små stendynger, der er fortryllende ved tusmørke.
  • Lânais strande - her finder du strande, der sjældent er tætpakket. Kaiolohai (Shipwreck Beach) på den nordlige del af Lânai er helt speciel. Der har du fx udsigt til et gammelt skibsvrag fra 2. verdenskrig.

Kort

Vis på kort