Jack Rabbit Trading Post

Fængende nostalgi på Route 66

Du har måske undret dig over en række billboards med en silhuet af en sort kanin tilføjet et kilometertal til ”destinationen”. Gennem generationer er flere rejsende på Route 66 blevet draget af nysgerrighed og fortsat til de mødte billboardet med teksten ”HERE IT IS” ved siden af Jack Rabbit Trading Post – en falmet souvenirbutik med en kæmpe kanin-statue. I dag er Jack Rabbit Trading Post et af Route 66 ikoniske vartegn og faste stop på ruten, hvor du kan købe t-shirts, skjorter, krus, skilte og meget mere med tekst og kanin-logoet.

Inspiration

Kort om Jack Rabbit Trading Post

Souvenirbutikken startede som en slangefarm- og gavebutik indtil 1949, hvor en driftig mand ved navn James Taylor. Han opsatte billboards med den sorte kanin langs hele Amerikas Mother Road (Route 66), fra Arizona til Missouri til souvenirbutikken. Succesen var så stor, at flere begyndte at kopierer ideen, men det er ”kaninen” og Jack Rabbit Trading Post der har overlevet.

I den animerede film Cars fra 2006 bruger de ”HERE IT IS” skiltet, hvor kanin-logoet dog er udskiftet med en Ford Model T.

Kort

Vis på kort