Westernbyen Jackson Hole i Wyoming

Westernstemning og indgangen til Grand Teton og Yellowstone

Byen Jackson ligger i dalen af Jackson Hole. Det er en gammel handelsstation, hvor der var en livlig handle med pels. Byen har bevaret en herlig westernstemning med plankefortov, saloons, gamle byhuse og historiske bygninger. Kommer du om sommeren, kan du risikere at havne midt i en skydeduel i hovedgaden – arrangeret for turisterne.

Den pragtfulde nordamerikanske natur, der omgiver Jackson Hole, lokker med alle former for aktiviteter. Du kan fx komme på en guidet ridetur eller besøge en lokal ranch og føle dig som en vaskeægte cowboy. Nord for dalen ligger nationalparkerne Grand Teton og Yellowstone, så der er mange gode grunde til at lægge kør-selv-ruten gennem Wyoming og Jackson Hole.

Inspiration

Sommer i Jackson Hole

Som sommeren er Jackson Hole et mekka for rideture, mountainbiking, vandring, klatring, rafting og meget mere. Den ultimative oplevelse af områdets storhed må være en tur i luftballon, når solen står op og farverne eksplodere.

Jackson Hole Rodeo er den ægte vare. Over sommeren er der rodeo et par gange om ugen, hvor der konkurreres i alle de traditionelle discipliner med heste, kalve og tyreridning. Her deltager både cowboys og cowgirls. Stemningen er i top, så på med din nyindkøbte cowboyhat og vær en del af oplevelsen.

Vinter i Jackson Hole

Om vinteren skiftes cowboystøvlerne ud med skistøvler og snesko. Jackson Hole har nogle fremragende skiområder og vinteraktiviteter.

Kør videre fra Jackson Hole

Fra Jackson skal du køre nordpå via U.S.-191 for at ramme Grand Teton- og Yellowstone National Park. Der er bare 2 timeres kørsel til Yellowstone, der er den nordligste af parkerne. Kører du sydpå via U.S. 191 rammer du Ashley National Forest - endnu et fantastisk naturområde, der ligger i det nordligste Utah. Mod sydvest fører U.S. 89 dig mod Salt Lake City, der også ligger i staten Utah.

 

Kort

Vis på kort

Oplev Midtvesten - Skab din egen historie