Kimpton Hotel Vintage Portland

Når det stilrene møder det rå 

I hjertet af skønne Portland ligger Kimpton Hotel Vintage Portland. Hotellet ligger i området mellem Old Town Chinatown og Downtown. Det første du vil lægge mærke til, når du træder ind på hotellet er det fantastiske lys der kommer fra ovenlysvinduerne og lyser lobbyen og resten af hotellet op. Det næste du vil lægge mærke til er en moderne og urban indretning med industrielle detaljer. Størstedelen af kunsten på hotellet er enten unik graffitikunst eller street-art.

Alle værelser er indrettet i symbiose med resten af hotellet og lever flot op til hotellets 4,5 stjerner. Hotellet har en flot og enestående vinkælder med mulighed for vinsmagning eller undervisning i forskellige vine.

En kort gåtur fra hotellet giver dig mulighed for at få nye kulinariske oplevelser hos en af de mange foodtrucks og streetfoodboder der ligger i området.

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Unik overnatning 4*

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Masser af faciliteter

Kimpton Hotel Vintage Portland har alt hvad du har brug for, og mere til. På dit besøg på hotellet kan du nyde godt af alle hotellets faciliteter, herunder jacuzzi, fitness og Game lounge med brætspil, poolbord, spillekonsoller og shuffleboard. Hotellet har en prisvindende cocktail bar, der hedder Bacchus Bar. Her kan du smage specielle og smagfulde cocktails og nyde forskellige lokale øl og vin fra Oregon. Baren ligger i stueetagen og her kan du sidde og nyde dine våde drikkevare i moderne og behagelige loungemøbler.

Vis på kort

Kør-selv-forslag for livsnydere

Unikke Inns og hoteller i USA

Se mere