Las Vegas og nationalparkerne på motorcykel

8 dages kør-selv motorcykeltur fra las vegas til nationalparkerne 

Motorcykelturen starter i spillebyen Las Vegas og fører jer gennem nogle af Amerikas fascinerende nationalparker i staterne Nevada, Arizona og Utah. I besøger Hoover Dam, kører på den verdensberømte Route 66 med stop i legendariske truckerbyer, gennem Arizonas smukke røde klippelandskaber og besøger storslåede Grand Canyon. Herfra til Zion Nationalpark, hvor farverige klippesider sætter en formidabel kulisse, inden I slutter af tilbage i Las Vegas.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til las Vegas og nationalparkerne. 

Fra 17.687 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1.348 km

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:
•    Fly og MC model
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hoteller
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Las Vegas - Kingman, Arizona (173 km)

Om morgenen kan I afhente motorcyklen og det er tid at komme ud på landevejene. I kører mod sydøst på State Road 147, som fører jer til Hoover Dam, en af verdens største menneskeskabte strukturer og en af de højeste dæmninger, der nogensinde er bygget. Formålet med dæmningen er at bruge Colorado River til at lave billig strøm til byerne i det sydvestlige USA, og dæmningen er virkelig et besøg værd. Herfra fortsætter I på US 93 til Kingman. Nyd den smukke tur gennem Lake Mead National Recreation og en lille afstikker til Cerbat Mountains før ankomst til Kingman. Kingman anses for at være "hjertet af den historiske Route 66". Kør en tur på den gamle historiske landevej og glem ikke at stoppe på Route 66 Museum. 

Overnatning: Kingman.

Kingman - Sedona, Arizona (342 km)

I dag følger I Route 66 fra Kingman til byen Peach Springs, der er handelscentrum og hovedkvarter for Hualapai Indian Reservation; et område, der dækker næsten en million hektarer mellem byen og Colorado-floden. I fortsætter turen ad den legendariske Route 66 og kommer snart til Seligman, en anden interessant lille by.

Ved Ash Fork vælger I State Road 89 og kan herefter nyde den naturskønne tur gennem Prescott National Forest. Små 40 km inden I når Sedona, kommer I til Jerome, som er en gammel mineby og et af de meget populært stop for motorcyklister. Dagens mål Sedona er et smuk sted. Den fysiske skønhed her minder om Vermonts bjerge, klipperne i Californien og den røde lerjord, der findes i staten Georgia. Sedona er udgangspunkt for vandre- og køreture gennem det naturskønne område, bl.a. ved Red Rock State Park. 

Overnatning: Sedona.

Sedona - Grand Canyon, Arizona (175 km)

Fra Sedona drager I nordpå ad State Road 89A, som fører til Oak Creek Canyon, der vel nok er et at de mest intime steder i den sydlige udkant af det store Colorado plateau. Oak Creek Canyon er omkring 25 km lang og sjældent mere end 1,6 km bred og er kendt for de spektakulære farvede hvide, gule og røde klipper med fyrretræer, cypresser og enebærbuske. Forsæt turen nordpå til Flagstaff og State Road 180 som snor sig gennem smuk natur, og kør det sidste stykke til fantastiske Grand Canyon via State Road 64.

Overnatning: Grand Canyon. 

 

Grand Canyon - Page, Arizona (224 km)

Efter at have tilbragt morgenen i Grand Canyon og nydt dette storslåede sted, fortsætter I mod øst ad State Road 64 langs Grand Canyons sydlige kant. Følg State Road 64 op til byen, Cameron, som er en gammel handelsby. I Cameron tager I State Road 89 og følger den hele vejen til byen, Page. Området gammelt er Navajo land, og her bør I bruge tid i Antelope Canyon og evt, tage en sejltur på Lake Powell.

Overnatning: Page.

Page - Zion National Park, Utah (168 km)

Fra Page tager I State Road 89 i vestgående retning, og efter ca. 12 km forlader Arizona og kører ind i Utah. landskabet spreder sig ud og de lange lige veje fortsætter, indtil I kommer til området Grande Escalante med dets stribede klipper og klippebuer i rød, brun og hvid. Ved Mount Carmel Junction tager I Highway 9, som I følger hele vejen til Zion National Park. I kører gennem The Zion Mount Carmel tunnellen, og ud til nogle fabelagtige udsigtspunkter. I Zion får man, i modsætning til Grand Canyon, en stærkere fornemmelse af naturen, fordi man befinder sig inde i den store dal. I vil her føle det som om I  og motorcyklen bliver et med naturen. Husk at se Seven-Mile Zion Park Scenic Drive – en fantastisk tur.

Overnatning: Springdale

Zion National Park - Las Vegas, Nevada (266 km)

I dag går turen tilbage mod Nevada og Las Vegas. Kør ad Interstate 15 hele vejen ind i Las Vegas. Vil I have lidt ekstra sightseeing, kan I tage en lille detour nord for byen St. George til Snow Canyon State Park. Tilbage I Las Vegas, fra nordlig retning. Ved ankomsten til Las Vegas er det tid til at aflevere motorcyklen og nyde aftenen i Vegas.

Overnatning: Las Vegas.

Las Vegas - hjemrejse

Dagen er kommet, hvor turen slutter, men I har naturligvis mulighed for at blive i byen et par ekstra dage for rigtig at få indsnuset den fascinerende by midt i Nevadaørkenen. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 17.687 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Las Vegas retur
 • 7 hotelovernatninger i delt dobbeltværelse 
 • 6 dages leje af Harley-Davidson Heritage Softail. (Andre modeller findes)
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til fører og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • VIP Plus dækning på tyveri & ulykkesforsikring
   

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og udlejning 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Masser af frihed og muligheder:
Vi tilpasser gerne jeres MC tur efter individuelle ønsker.

 • Vælg MC model mellem et stort udvalg fra Harley-Davidson
 • Tilføj ekstra dage før- under eller efter turen
 • Bestem selv hotelkategorier og evt. andre oplevelser undervejs.

 

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen, kombinere turene eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Se også mere information om MC-rejser i USA