Bryllup i Las Vegas

YES I do...

Med over 50 bryllupskapeller langs The Strip i Las Vegas giver spillebyen i Nevada en fantastisk mulighed for at blive gift på en unik måde - og med garanti få et bryllup, I ikke glemmer lige med det samme. Og skulle bryllupsgæsterne synes, at der måske er lidt for langt til Vegas, kan de følge ceremonien direkte hjemme ved computeren, da der streames live.

Inspiration

Graceland Chapel Wedding Package

Gift jer med stil, som Elvis og Priscilla gjorde det i det populære og prominente Las Vegas Graceland Chapel, som har været en del af Las Vegas Strip i mere end 50 år og har set utallige par blive forenet i kærlighed og ægteskab.

Her er der show for alle pengene, hvad enten I vælger det helt enkle bryllup med brudebuket, knaphulsbuket og en fotosession eller giver den en tand mere med limousine og det helt store show Loving You Elvis Wedding, hvor Elvis kommer i sin lyserøde Cadillac, følger bruden op ad gulvet og synger tre sange undervejs!

Det hele foreviges naturligvis på en dvd, I efterfølgende får med - og sidst men ikke mindst får I også en kopi af Elvis og Priscillas vielsesattest...

Pris pr. par fra 4.400 kr.

World Famous Drive-up Wedding

Nåede I det ikke derhjemme, og er tiden knap på ferien, så grib chancen for et ægte drive-up-bryllup i Las Vegas, hvor der ikke er sparet på andet end tiden. På den store dag kan I enten køre selv eller blive kørt i limousine, hente vielsespapirerne på rådhuset og derefter sætte kursen mod det berømte drive through window, hvor præsten venter. Showet er i fuld gang, musikken begynder, og der følger naturligvis både brudebuket, knaphulsbuket og en fotosession med. Og som de selv siger: You’ll be married as quickly as it takes to order a cheeseburger!

Pris pr. par fra 1.300 kr.

Grand Canyon Helicopter Wedding

Brylluppet er for jer, der gerne vil kombinere en uforglemmelig dag med naturoplevelser af de helt store. Vielsen er noget for sig selv i Las Vegas - og bare for jer to. I bliver hentet i limousine, hvor bruden får en brudebuket bestående af 12 roser, gommen en knaphulsbuket og chaufføren giver bryllupskage.

Eventyret er begyndt, og I skal nu flyve i helikopter hen over Lake Las Vegas, Lake Mead og Hoover Dam til det vestlige Grand Canyon, hvor vielsen vil finde sted på en af de imponerende skrænter ved Colorado-floden 1.200 m nede! Efter vielsen flyver I tilbage langs Lake Mead, og som den helt store finale flyver I hen over the Strip.

Pris pr. par fra 31.200 kr.

Kort

Vis på kort