Las Vegas og omkringliggende nationalparker på motorcykel

8 dages kør-selv motorcykeltur fra las vegas til nationalparkerne 

Motorcykelturen starter i spillebyen Las Vegas og fører jer gennem nogle af Amerikas fascinerende nationalparker og berømte seværdigheder. I besøger den menneskeskabte Hoover Dam, kører på den verdensberømte Route 66 med stop i legendariske truckerbyer, kommer gennem Arizonas smukke røde klippelanskaber i Sedona og besøger storslåede Grand Canyon. Herfra kører I til Zion Nationalpark, hvor farverige klippesider sætter en formidabel kulisse for jeres køretur, inden I slutter af med glitter, glamour og gambling i Las Vegas.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til las Vegas og nationalparkerne. 

Fra 13.936 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1.424 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Las Vegas, Nevada

 

I ankommer til Las Vegas og tager på egen hånd til hotellet. Nyd dette overflødighedshorn af en by, som er en legeplads for voksne og et sted, hvor I kan føle næsten den samme frihed, som når I kører på motorcykel. 

Las Vegas - Kingman, Arizona (160 km)

Om morgenen kan I afhente motorcyklen og det er tid at komme ud på landevejene. I kører mod sydøst på State Road 147, som fører jer til Hoover Dam, en af verdens største menneskeskabte strukturer og en af de højeste dæmninger, der nogensinde er bygget (231 m høj). Formålet med dæmningen er at bruge Colorado River til at lave billig strøm til byerne i det sydvestlige USA, og dæmningen er virkelig et besøg værd.

Herfra fortsætter I på US 93 til Kingman. Nyd den smukke tur gennem Lake Mead National Recreation og Cerbat Mountains. Kingman anses for at være "hjertet af den historiske Route 66". Kør en tur på den gamle historiske landevej og glem ikke at stoppe på Route 66 Museum. 

Kingman - Sedona, Arizona (344 km)

I dag følger I Route 66 fra Kingman til byen Peach Springs, der er handelscentrum og hovedkvarter for Hualapai Indian Reservation; et område, der dækker næsten en million hektarer mellem byen og Colorado-floden. I fortsætter turen ad den legendariske Route 66 og kommer snart til Seligman, en anden interessant lille by.

Ved Ash Fork vælger I State Road 89 og kan herefter nyde den naturskønne tur gennem Prescott National Forest. Små 40 km inden I når Sedona, kommer I til Jerome, som er en gammel mineby og et af de mest populære stop for motorcyklister. Sedona er et guddommelig sted! Den fysiske skønhed her minder om Vermonts bjerge, klipperne i Californien og den røde lerjord, der findes i staten Georgia. Sedona er udgangspunkt for vandre- og køreture gennem det naturskønne område, Red Rock. 

Sedona - Grand Canyon, Arizona (176 km)

Fra Sedona drager I nordpå ad State Road 89A, som fører til Oak Creek Canyon, der vel nok er et at de mest intime steder i den sydlige udkant af det store Colorado plateau. Oak Creek Canyon er omkring 25 km lang og sjældent mere end 1,6 km bred og er kendt for de spektakulære farvede hvide, gule og røde klipper med fyrretræer, cypresser og enebærbuske.

Ved byen Mountainaire fortsætter I videre nordpå ad Interstate 17 gennem Flagstaff til State Road 180. Her tager I State Road 64, som fører jer direkte til fantastiske Grand Canyon, som er langt større end man overhovedet kan forestille sig. 

 

Grand Canyon - Page, Arizona (224 km)

Efter at have tilbragt morgenen i Grand Canyon i nydt hvor smukt og storslået stedet er, fortsætter I mod øst ad State Road 64 langs Grand Canyons sydlige kant. Følg State Road 64 op til byen, Cameron, som er en gammel handelsby. I Cameron tager I State Road 89 og følger den hele vejen til byen, Page. Her kan I besøge Antelope Canyon eller tage en sejltur på Lake Powell.

Nu befinder I jer i Navajo-indianernes land, og det siges, at dette område var forhekset og træerne døde af frygt. 

Page - Zion National Park - St. George, Utah (192 km)

Fra Page tager I State Road 89 i vestgående retning, og efter ca. 12 km forlader Arizona og kører ind i Utah, Længere fremme kommer I gennem Vermillion Cliffs. Landskabet spreder sig ud og de lange lige veje fortsætter, indtil I kommer til området Grande Escalante med dets stribede klipper og buer i rød, brun og hvid. Ved Mount Carmel Junction tager I Highway 9, som I følger hele vejen til Zion National Park.

I Zion får man, i modsætning til Grand Canyon, en stærkere fornemmelse af naturen, fordi man befinder sig inde i den store dal. I vil her føle det som om I  og motorcyklen bliver et med naturen. Husk at se Seven-Mile Zion Park Scenic Drive – en fantastisk tur! Fra Zion fortsætter I et par kilometer til I kommer til St. George.

St. George - Las Vegas, Nevada (320 km)

I dag går turen til Las Vegas også kaldet "Entertainment capitol of the world". Kør ad Interstate 15 hele vejen ind i Las Vegas. I kan gøre stop undervejs i den historiske by, Mesquite, som ligger på grænsen mellem Nevada og Arizona. Du ankommer til overflødighedshornet, Las Vegas, fra nordlig retning. Ved ankomsten til Las Vegas er det tid til at aflevere motorcykelen på EagleRiders udlejningskontor og blive kørt tilbage til jeres hotel. 

Las Vegas - hjemrejse

Dagen er kommet, hvor turen slutter, men I har naturligvis mulighed for at blive i byen et par ekstra dage for rigtig at få indsnuset den fascinerende by midt i Nevadaørkenen. 

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 13.936 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Las Vegas retur
 • 7 hotelovernatninger iht. program 
 • 6 dages leje af Harley-Davidson, Indian, Honda eller BMW motorcykel efter ønske
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • Envejsleje, hvor det er en del af programmet
 • EagleRider Mobile Tour Guide App med detaljeret rute
 • VIP Check-In på EagleRiders udlejningskontor

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Forsikringer i forbindelse med motorcykellejen
 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og Eaglerider 

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

 • 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse.
 • 2 personer, 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen, kombinere turene eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Se også mere information om MC-rejser i USA

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011