Lake Tahoe i Californien

Et ferieparadis 1.900 meters højde

Staterne Californien og Nevada, kan begge prale med at have en af USA´s smukkest beliggende søer, Lake Tahoe. Søen, der ligger mellem Sierra Nevada og Carson Range-bjergene, er et ferieparadis med utallige aktiviteter om sommeren. Du kan komme på vandre- og cykelture, sejle i kano/kajak eller hvad med en runde golf. Om vinteren forvandles området til et populært skiresort, hvor du kan stå på ski med amerikanerne, der selv flokkes dertil.

Lake Tahoe ligger i næsten 1.900 meters højde og er verdens 10.-dybeste sø. Den er omgivet af dramatiske bjerge, store skove, hyggelige byer og bjergluften er dejlig skarp og frisk.

Inspiration

En af Amerikas smukkeste køretur

På din køre-selv-ferie i Californien og det vestlige USA, har du mulighed for at opleve en af Amerikas smukkeste køreture. Den 72 mil- eller 115 km lange køretur rundt om Lake Tahoe, er flere steder beskrevet som ”the most beautiful drive in America”. Du kan gøre turen på én dag, men skal du have det fulde udbytte, bør du afsætte 2, 3 eller flere dage på køreturen. Stop ved nogle af de lækre strande, hyggelige byer, museer og seværdigheder og udsigtspunkter. Der er fx Emerald Bay Lookout med en spektakulær beliggenhed – husk kameraet.


" Tip: Tag en tur med Heavenly Valley Ski Resorts kabelbanen og op i bjergene til en observationsplatform i ca. 2.780 meters højde. Belønningen er en fabelagtig udsigt over søen fra bred til bred. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort