Marquesa Hotel, Key West

Central beliggenhed

Marquesa Hotel, Key West i Florida
Marquesa Hotel ligger på Key West i Florida, blot en gade fra Duval St., i Old Town Key West, den historiske del af byen. Hotellet rummer også den Café Marquesa, som er kendt for udsøgt mad og hyggelige atmosfære.  

Skal I på kør-selv-ferie i Florida, vil Marquesa Hotel være et godt sted at bo en nat eller to. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.736 kr.
Pris pr. person pr. nat ved min. to nætter i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Afslapning på hotellet, fest og farver i byen

Med en centrale beliggenhed er det nemt at gå til alle de kendte steder i Key West, lige fra Mallory Square til Hemingways hus. Skulle I ønske at komme rundt i Key West som en lokal, kan I tæt på Marquesa Hotel leje cykler og cykle rundt på øen. Stedet er indbegrebet af det gamle Key West, med sin trækonstruktion og detaljerede facade fra det 19. århundrede, til tropiske planter og lyden af vand ved poolen. Alle værelserne er med tiden blevet renoverede og fremstår derfor flotte med moderne faciliteter.

  • 44 smukke og moderne værelser
  • Central beliggenhed
  • Parkering på stedet
  • Café Marquesa på stedet
  • Mulighed for at arrangere golf, dykning, parasailing, knallertleje o.m.m. i nærheden

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud