Old Kings Highway i Massachusetts

Nok den smukkeste tur langs Cape Cod

De hundrede år gamle træhuse stråler om kap med hinanden langs ”indersiden” af Cape Cod bugten på vej ud mod selve halvøen Cape Cod lidt syd for Boston. Highway 6A, den gamle hovedvej langs kysten, snor sig gennem små byer og samfund, der ligger som historiske perler på en snor langs Old King’s Highway.

inspiration

New Englands vidunderlige kystlandskaber

I Massachusetts syd for Boston ligger Cape Cod, der byder på noget nær USAs smukkeste kystlandskaber. I stedet for at køre ad Highway 6 kan I tage den idylliske Old Kings's Highway, også kendt som Route 6A, der går igennem charmerende landsbyer og sceniske landskaber hele vejen til Provincetown på spidsen af Cape Cod; en køretur fyldt med New England-charme, sommerbrise og spændende historie.

Old King's Highway er igennem tiden betrådt af både indianere og pilgrimme, og selv den dag i dag kører I langs meget af den oprindelige rute. Så tag på en skøn køretur gennem det historiske område, hvor I får mulighed for at mærke stemningen og indsnuse atmosfæren i skønne Cape Cods charmerende kystbyer med klassiske New England træhuse, hvidmalede hegn og velholdte haver.

Cape Cod byder på flere hundrede historiske sites fra de indfødte amerikanere og pilgrimme, marskland og velbevarede gamle landskaber og landbrug.

Sandwich, cape cods ældste by

Old King's Highway starter i den lille charmerende by, Sandwich, der er Cape Cods ældste by og én af de ældste i USA. Her møder I ægte New England charme og varme blandt de klassiske træhuse, hvide stakitter og velholdte haver. Gå en tur ud ad byens ikoniske og mere end 400 meter lange træpromenaden, der fører jer over et fladt klitområde til stranden, og mærk sommerbrisen i ansigtet ved den bløde strand; besøg den gamle mølle, der emmer af en svunden tid eller tag en smuttur på små fine museer som Heritage Museums and Gardens eller Sandwich Glass Museum.

Barnstable 

Midt i det smukke marskområde ligger Barnstable, der nærmere er en samling af landsbyer, end en enkelt by. Her finder I en stor del af Old King's Highways historiske bygninger. Besøg fx John F. Kennedy's favoritby, Hyannis, og JFK Museum, der  ligger i deres gamle hus. Kør også til Dennis, hvor I kan nyde udsigten over hele området fra historiske Scargo Tower eller stop i Orleans, hvor der venter masser af krigshistorie. 

PRØV OGSÅ: Barnstable og Provincetown self drive Audio Guide

Cape Cod National Seashore

Når I nærmer jer spidsen af Cape Cod og den populære Provincetown, bør I afsætte lidt tid til at udforske Cape Cod National Seashore med klassiske fyrtårne som Three Sisters og Nauset Beach Light og mere end 60 kilometer fortryllende sandstrand. Provincetown, der er et populært sommerferie-sted for kunstnere, er desuden en overnatning eller to værd. Det var her pilgrimmene fra Mayflower gik i land i 1620, for at indtage den nye verden. og I kan i dag bestige det godt 75 meter høje Pilgrim Monument og spejde mod horisonten og forestille jer, deres to måneder lange rejse mod en håbefuld ny fremtid. Provincetowns spraglede hovedgade, Commercial Street, vidner om et farverigt og levende kunstnermiljø, så der venter masser af berigende timer her på spidsen af Cape Cod. 

Længde: 55 km

Kør-selv-forslag:
New England - kort og godt
New England - når det er bedst

Kort

Vis på kort