New England - kort og godt

7 dages kør-selv-forslag i New England med ren forkælelse!

New England udgør de seks nordøstligste stater i USA. Denne kør-selv-ferie tager jer gennem et vidunderligt og afvekslende landskab, og I besøger det bedste af New England. Glæd jer til storbyen Boston, fyrtårne og helt friskfanget seafood på Cape Cod og de smukke bjerge i White Mountains. New England har en imponerende natur, og der er utroligt charmerende.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i vidunderlige New England.

Fra 14.539 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Maj - oktober.
Vi anbefaler juni - oktober.

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde:
Ca. 1.145 km

Klimapåvirkning:
4.172 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Dag for dag


VIDSTE DU...
Shakerne vandt i 1800- og 1900-tallet stor respekt for deres produktive landbrug og deres velordnede samfund, som var karakteriseret af teknologiske landvindinger og ligestilling mellem kønnene. Besøg fx Canterbury Shaker Village i New Hampshire eller Hancock Shaker Village i Massachusetts og få et indtryk af den smukke arkitektur, de unikke shakermøbler og det sociale liv i shakersamfundene i New England.

Afrejse Danmark - Boston, Massachusetts – Kennebunkport, Maine (170 km)

New England er en skøn buket af det bedste fra det gamle England kombineret med det østlige USA,s fantastiske natur. I starter jeres tur rundt i New England med at køre nordpå fra Boston langs Atlanterhavskysten til byen Salem, der i 1692 var hjemsted for en større hekseforfølgelse, der involverede ikke færre end 190 kvinder og mænd, der måtte igennem en 15 måneder lang retssag. Denne resulterede i adskillige hængninger og andre, der døde under deres fængselsophold. Uanset denne skændsel har Salem flere attraktioner, der relaterer sig til denne forfærdelige tid, og I kan fx besøge The Witch House, som er restaureret og var en af dommernes, Jonathan Corwins, hjem på den tid. I kan også komme på guidede ture, der gennemgår hele rettergangens historie. Men Salem er meget andet end heksekunster og trolddom. Her findes mange historiske bygninger og en flot arkitektur i hele byen.

Fra Salem går turen videre til Gloucester med Amerikas ældste fiskerihavn og Kennebunkport. Kennebunkport er en utrolig charmerende, lille by fyldt med historiske steder, gode restauranter og vidunderlige, farverige butikker med alt fra sjove souvenirs til den fineste brugskunst.

Hvis I vil strække benene, er Goose Rock Beach med sine tre miles et oplagt mål for en god, lang travetur at slutte dagen på.

Vi anbefaler, at I primært kører ad Hwy 1 og 1A og ikke de store Interstate Highways. På denne måde får I set mest muligt. 

Overnatning i Kennebunkport

 


 

Kennebunkport – Lake Winnipesaukee - White Mountains, New Hampshire (185 km)

Der er stadig tid til at udforske Kennebunkport, før I fortsætter til White Mountains og et par oplagte muligheder er Spouting Rock og Blowing Cave, der begge ligger på den populære Parson's Way langs kysten. Et andet populært sted er Walker's Point, der ejes af den tidligere præsident Bush. Området er privat og der er ingen offentlig adgang, men man har en fin udsigt til boligen fra Ocean Avenue langs Atlanterhavskysten.

Besøg også nabobyen Cape Porpoise, hvor I kan se de friskfangede hummere blive landet – og måske tage en smagsprøve til frokost. Nu går det ind i landet og retur til New Hampshire, hvor I kravler op i højderne for at køre op til foden af White Mountains og North Conway, hvor I skal overnatte. Der er ikke nogen direkte vej fra kysten og ind til foden af White Mountains, men hvis I sigter efter byen Rochester i New Hampshire og vælger Highway 11 mod nordvest langs søen Lake Winnipesaukee – et af de komplicerede stednavne - så får I en smuk køretur.

Overnatning i North Conway

Oplevelser i White Mountains

De hvide bjerge dækker et område, der svarer til en fjerdedel af New Hampshires areal, og de er kendt som det mest forblæste bjergområde på den nordlige halvkugle – med vindhastigheder på helt op til 100 meter i sekundet. Men I kan roligt bevæge jer op i de naturskønne bjerge, der byder på masser af naturoplevelser og smukke udsigter. Området er et af de mest populære og besøgte i USA.

Bjergene rejser sig dramatisk i forhold til sine omgivelser og der er rig lejlighed til at strække benene i den skønne natur og her ligger Mount Washington, der er det højeste bjerg i White Mountains og det nordøstlige USA. Vil I op på Mount Washington, kan det gøres både med bil og det lille tog COG Railway. 

I godt vejr kan man fra nogle af udsigtspunkterne se ud over store dele af New Hampshire og nabostaterne Maine og Vermont – og sågar helt til Canada. Besøger I White Mountains om efteråret, vil bjergene være alt andet end hvide. Tværtimod vil de store skovområder eksplodere i smukke røde, gule, orange og brune efterårsfarver. Om vinteren – når White Mountians for alvor lever op til sit navn – er bjergene et af de mest populære skiområder i New England.

Overnatning i North Conway

North Conway - Manchester – Providence – Newport, Rhode Island (375 km)

I skal ud på en lidt længere køretur i dag, hvor turen bl.a. går til Manchester i New Hampshire, der ligger smukt ved bredden af Merrimach River. Manchester er den største og mest indflydelsesrige by i New Hampshire. Herefter går det tværs ned gennem Massachusetts til USA’s mindste stat, Rhode Island, og den hyggelige by Providence, der er kendt som en kunstnerby med masser af kreative mennesker, et stort kunstnermiljø, gallerier og lækre restauranter.

Dagen slutter helt ude ved kysten i Newport, en af USA’s mest historiske byer. Newport har den største koncentration af kolonibygninger fra før USA’s selvstændighed. Her er der rig mulighed for historiske vandreture gennem den smukke, gamle bykerne eller langs Cliff Walk, der går langs kysten med de imponerende sommerboliger, de såkaldte Newport Mansions, som velhavende New Yorkere byggede i 1800-tallet for at komme ud af den varme storby.

Overnatning nær Newport

Newport – Hyannis – Cape Cod/Hyannis, Massachusetts (125 km)

Hvis I var sent fremme i Newport i går aftes, har I chancen for en bytur i dag, inden I sætter kursen østover tilbage til Massachussetts. Nu skal I ud på Cape Cod, den store halvø sydøst for Boston, der gennem alle tider har tiltrukket toppolitikere, skuespillere, billedkunstnere og andre kreative folk fra det amerikanske establisment. Cape Cod er et gigantisk ferieresort, men med store fredede områder, så naturen fortsat har fine betingelser i området.

Kom ned i tempo, når I kommer til Cape Cod og følg den gamle hovedvej 6A, der også kaldes Old King’s Highway. Vejen snor sig gennem det let kuperede og træbeklædte landskab, hvor de smukke cedertræsbeklædte New England style huse er smukt placeret i små landsbyer og enkeltvis langs landevejen. Gør evt. et stop i Sandwich og stræk benene eller tag en kop kaffe på den lokale inn og få Cape Cod ind under huden.

Dagens slutter i Hyannis på sydkysten af Cape Cod. Fra Hyannis Port sejler færgerne ud til de to mondæne ferieøer Nantucket og Martha’s Vineyard med nogle af de dyreste sommerhuse i USA. Hyannis har også en helt særlig forbindelse til John F. Kennedy, der opholdt sig en del i byen gennem flere somre, og her ligger John F. Kennedy Hyannis Museum, hvor Kennedys tilknytning til byen mindes. 

Overnatning i Hyannis

Oplevelser på Cape Cod (160 km)

Nu skal I udforske Cape Cod og finde ud af, hvorfor amerikanerne er så vilde med den specielle halvø. Naturen er en stor del af forklaringen, og det vrimler med lækre strande og klitter langs østkysten af Cape Cod. Hele østkysten ud til Atlanterhavet er fredet og et stort naturområde. Der findes adskillige vandrestier og cykelruter, så der er fine muligheder for at få motion i naturskønne omgivelser.

Cape Cod har også adskillige smukke fyrtårne, der nærmest er blevet øens vartegn. På den nordligste spids af Cape Cod finder I kunstnerbyen Provincetown, New Englands svar på Key West i Florida. Byen er berømt for at huse masser af kunstnertyper og anderledes tænkende, der her ude på spidsen af Cape Cod kan være i fred for rotteræset inde på fastlandet. Den smukke køretur ad US 6 til Provincetown – hovedvejen på Cape Cod – er alene hele turen værd op til Provincetown.

Overnatning i Hyannis

Hyannis – Plymouth – Boston for afrejse - Danmark (130 km)

Nu går det tilbage mod millionbyen Boston, men nyd turen og vælg kystvejen Highway 3A frem for motorvejen. I Plymouth bør I tage et stop og se den berømte Plymouth Rock, der ifølge overleveringen var den sten, nogle af de første nybyggere – også kaldet pilgrimme – i USA satte foden på, da de i 1620 ankom fra England med skibet „Mayflower“. Stenen er ikke specielt stor, men den har ekstrem stor symbolsk betydning for amerikanerne.

I umiddelbar forlængelse af Plymouth Rock kan I også lægge vejen forbi det nærliggende Plimoth Plantation, en rekonstruktion af den boplads, de første nybyggere opførte i 1600-tallet. Herfra går det ind til selve Boston, hvor rundrejsen ender. Overvej at tage et par ekstra dage i Boston, hvis I ikke allerede kender byen, for den har masser at byde på – og den har sit helt egen centrale plads i den amerikanske historie. Det er også i Boston, I kan besøge John F. Kennedys præsidentbibliotek.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 14.539 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Boston retur
 • 6 hotelovernatninger (3 og 3+ stjerner)
 • 1 uges billeje gruppe A (compact) inkl. forsikringer


Prisen inkluderer ikke

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Denne tur er beregnet på gode standard hoteller.
Ønsker I Budget eller Superior hoteller undervejs, tilpasser vi gerne turen til jeres ønsker.

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i storbyen Boston.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011