Rejseforedrag: Kør-selv i Rocky Mountains og Midtvesten

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Rocky Mountains og Midtvesten

Drømmer du om at opleve cowboylandets imponerende bjerge, storslåede nationalparker og klassiske westernbyer? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i Rocky Mountains og Midtvesten.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Rocky Mountains og Midtvesten eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Det Vilde Vest: Fra byerne Deadwood og Custer, der er som taget ud af en westernfilm, til boblende Yellowstone og monumentale Mount Rushmore. Kom med til Denver, ’The Mile High City’, med de ikoniske blå statuer og fascinerende bygninger, og til ”Præsidenternes by”, Rapid City, med de 42 bronzestatuer af amerikanske præsidenter.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde Midtvestens helt særlige oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Rocky Mountains og Midtvesten.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din rejse her