Rejseforedrag: Kør-selv i Rocky Mountains og Midtvesten

gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Rocky Mountains og Midtvesten

Drømmer du om at opleve cowboylandets imponerende bjerge, storslåede nationalparker og klassiske westernbyer?

Så deltag i vores online rejseforedrag, hvor vi på en lille times tid tager dig med til byerne Deadwood og Custer, der er som taget ud af en westernfilm, til boblende Yellowstone og monumentale Mount Rushmore. Kom med til Denver ’The Mile High City’, med sin ikoniske blå statue og fascinerende bygninger, og til ”Præsidenternes by”, Rapid City, med de 42 bronzestatuer af amerikanske præsidenter.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Rocky Mountains og Midtvesten eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

Datoer og tilmelding

Foredragsholderen er Mette Junge fra Lyngby

Når jeg rejser, er det vigtigt for mig, at det sker i mit tempo. Jeg vælger hellere lidt færre ting og steder at se for at få mere tid til noget andet. Alt fra miniferien i Tyskland og sommerferien i Italien til den store rundrejse i Canada eller USA, giver mig nye idéer og inspiration til rejser - inspiration om mine favoritrejsemål, som jeg glæder mig til at give videre til dig og dine rejsefæller!

Find mere inspiration til din rejse her