Rejseforedrag: Kør-selv i Rocky Mountains og Midtvesten

GRATIS FOREDRAG OM KØR-SELV I Rocky Mountains og Midtvesten

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad destinationen har at byde på, og om det er der din næste drømmeferie skal gå til.

På med cowboyhatten og tag med på tur gennem det USA, du kender fra gamle westernfilm. Vi kommer bl.a. forbi Deadwood og Custer, der er som taget ud af en westernklassiker. Der krydres med ikoniske seværdigheder, som sydende og boblende Yellowstone, og monumentale Mount Rushmores stenpræsidenter, der kigger stumt ud i horisonten. Du hører desuden mere om 'The Mile High City', Denver, der byder på et væld af oplevelser for både små og store. Og historierne om de kendte seværdigheder krydres med de mere ukendte, som danskeren bag Mount Rushmore og City of Presidents - Rapid City. Alt sammen på en times tid, og et oplæg til selv at opleve The Real America.
 
Vi slutter af med lidt kort praktisk information omkring hvordan I kan blive godt kørende i USA – skal det være i bil, motorhome eller måske på motorcykel – samt hvordan I kan overnatte undervejs.

Datoer og tilmelding