Rejser til Florida og Sydstaterne

Naturoplevelser, jazz og forlystelser

Drømmer du om brede sandstrande med palmeskygger, forlystelsesparker med underholdning i verdensklasse, unikke naturoplevelser med et fantastisk dyreliv, Nordamerikas eneste koralrev, hippe storbyer og utallige golfbaner? Du finder det hele på en rejse til Florida og Sydstaterne.

Tag til sumpområdet Eveglades og oplev suset i maven på en tur med de ikoniske airboats, leg astronaut for en dag i Kennedy Space Center, besøg Elvis’ ranch, Graceland i swingende Memphis og hør blues i karismatiske New Orleans. Nyd solen i Miami og oplev paradis på jorden i Key West.  

Vores USA-specialister guider dig til de største oplevelser i hele Florida og Sydstaterne. De hjælper dig også med at finde ud af hvilken type rejse, der er den ideelle til at tilfredsstille dine behov. Måske er det en kør-selv-ferie, du skal have sat sammen. Tager du til sydstaterne for at opleve nationalparker og naturområder kan vi anbefale et motorhome. Og for dig, der godt kan lide fart og vind i håret er det måske en motorcykel, der er vejen frem. Og hvad med et par overnatninger på de unikke og komfortable distinguised inns?

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig 
Der er masser af oplevelser i vente til dig i Florida og sydstaterne. Vi er specialister i rejser hertil. Vi har kørt på Overseas Highway i Florida Keys, og vi har besøgt traditionsbundne sydstaters spændende kulturlandskaber, og vi har været helt tæt på alligatorerne i vandkanten.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig med at få tilpasset din rejse til USA, så din kør-selv-ferie bliver lige som du ønsker.

Det får du på en rejse til Florida og Sydstaterne:

  • Summende musikbyer
  • Hvide sandstrande
  • Imponerende dyreliv
  • Forlystelsesparker
  • Historiske plantager
  • Sydstatspalæer

 

Tag til rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din rejse til USA, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her 

Vi ved, hvordan du kan opleve Florida og Sydstaterne. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde.

Kontakt

Rejseformer

inspiration

Vis på kort

"Florida har alt fra hæsblæsende forlystelsesparker og lækre strande til vilde alligatorer i everglades og hyggelige kystbyer. Perfekt, når hele familien skal på ferie"

- Kirsten Kring, USA-specialist og butikchef i Næstved


 

kontakt