Rejser til Florida og Sydstaterne

Naturoplevelser, jazz og forlystelser

Drømmer du om brede sandstrande med palmeskygger, forlystelsesparker med underholdning i verdensklasse, unikke naturoplevelser med et fantastisk dyreliv, Nordamerikas eneste koralrev, hippe storbyer og utallige golfbaner? Du finder det hele på en rejse til Florida og Sydstaterne.

Tag til sumpområdet Eveglades og oplev suset i maven på en tur med de ikoniske airboats, leg astronaut for en dag i Kennedy Space Center, besøg Elvis’ ranch, Graceland i swingende Memphis og hør blues i karismatiske New Orleans. Nyd solen i Miami, forlystelsesparkerne i Orlando og oplev paradis på jorden i Key West.

Vores USA-specialister guider dig til de største oplevelser i hele Florida og Sydstaterne. De hjælper dig også med at finde ud af hvilken type rejse, der er den ideelle til at tilfredsstille dine behov. Måske er det en kør-selv-ferie, du skal have sat sammen. Tager du til sydstaterne for at opleve nationalparker og naturområder kan vi anbefale en autocamper. Og for dig, der godt kan lide fart og vind i håret er det måske en motorcykel, der er vejen frem. Og hvad med et par overnatninger på de unikke og komfortable distinguised inns?

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig
Der er masser af oplevelser i vente til dig i Florida og sydstaterne. Vi er specialister i rejser hertil. Vi har kørt på Overseas Highway i Florida Keys, vi har besøgt traditionsbundne sydstaters spændende kulturlandskaber, og vi har været helt tæt på alligatorerne i vandkanten.

Det får du på en rejse til Florida og Sydstaterne:

 • Summende musikbyer med blues & Rock'n'roll
   
 • Hvide, børnevenlige sandstrande 
   
 • Forlystelsesparker og masser af eventyr for børn
   
 • Historiske plantager & Sydstatspalæer

Gratis rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din rejse til USA, så deltag på et af vores gratis rejseforedrag. I november afholder vi online foredrag.

Se vores foredrag

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser til USA med afrejse efter 1/1 2022.

Kontakt

 

Udvalgte byer i Florida og Sydstaterne

Vis på kort

Rejseformer - hvordan vil du opleve Florida og Sydstaterne?


"Florida har alt hæsblæsende forlystelsesparker og lækre strande til vilde alligatorer i Everglades og hyggelige kystbyer. Perfekt, når hele familien skal på ferie"

- Maria, USA-specialist i Odense


 

Få masser af inspiration til USA rejsen

Aktuelle foredragsdatoer

oktober 2021 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie i Florida, USA Online 14-10-2021 17:00 Ledige pladser

Skal vi hjælpe med at skræddersy din rejse?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011