Sunnyslope Vinrute i Idaho

Opdag Midtvestens must-sip vindestination

Vin...i Idaho?? Ja, mange tror os ikke, når vi fortæller, at der venter et vineventyr af de helt store i Idaho staten, der er allermest kendt for... ja, kartofler. Men følger du vinruten Sunnyslope Wine Trail nær hovedstaden Boise i det vestlige Idaho venter der en smagsrejse uden lige i det prisvindende, up-and-coming vinområde Snake River Valley AVA.

Er du vinelsker? Så er Sunnyslope Wine trail en must-sip vindestination, du ikke vidste, du skulle besøge.

Et uudforsket vinområde

Det frodige vinområde Snake River Valley AVA ligger blot 30 minutter fra Idahos hovedstad Boise. Trods sine efterhånden mange prisvindende vine er det stadig en forholdsvis uudforsket vindestination - selv for folk i Idaho. Det er nemlig svært at hamle op med Californiens kendte vinområder som Napa, Santa Ynez og Sonoma Valley. Men det er kun et held for dig! For så får du fornøjelsen af at udforske et ganske ukendt og super spændende vinområde på din kør-selv-ferie i Idaho - uden alle turisterne.

Inspiration

Mød 15 passionerede vinbønder på Sunnyslope

Sunnyslope Wine Trail begynder i byen Caldwell. På den ca. 30 km lang rute igennem Snake River Valley venter ikke mindre end 15 passionerede vinbønder, restauranter og tastingrooms på at give dig en smage for, hvad den unikke vulkanske jord i distriktet gør ved druerne og vinen.

De hyggelige gårde popper uventet op mellem støvede jordknolde som små hemmelige oaser. Og vinen, der kan være alt fra Cabernet Sauvignon, Riesling og Merlot til Sangiovese, er dejligt forfriskende.

Uanset om du er til mere elegante gårde - som Koenig Vineyards og Ste. Chapelle Winery - eller går efter mere intime oplevelser - som Bitner Vineyards og Hells Canyon Winery - så får du delikate smagsoplevelser i særdeles smukke omgivelser. Her er hver vin en historie og en oplevelse i sig selv.

Du kan hente et kort over Sunnyslope Wine Trail på deres velkomstcenter i Caldwell på 106 S. Kimball Avenue.


"Mange af vingårdene inviterer ofte til workshops, madkurser, Jord-til-bord-middage (farm-to-fork) eller koncerter. Det kan give dit besøg et ekstra særligt tvist"

- Ditte, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort