Warm Springs Reserve, Oregon

Oplev stammereservatets mange nuancer

Warm Springs Reserve er en stat i staten rig på både kultur, historie og natur. Her kan I udforske urbefolkningens kultur med mange tusinde år på bagen, høre historien om reservatets oprindelse og komme helt tæt på naturen på hesteryg. Traditioner og ceremonier er holdt i hævd både i lokalsamfundet og på interessante museer, så I kan få et indblik i de indfødte amerikaneres spændende kultur. Så tag jer god tid til at udforske det spændende område.

En rejse tilbage i tiden

Området på Columbia River-plateauets frodighed og mangfoldighed har til alle tider tiltrukket mennesker og dyr. De indfødte amerikanere, the Wascoes, the Warm Springs og the Paiutes, levede her side om side og delte naturens mange resurser i form af rige floder og skove. Med nybyggernes ankomst i begyndelsen af 1800 kom der dog krav på landet, og i 1855 blev der givet ordre til at fjerne stammerne fra området. Stammerne blev tvunget til at opgive de 10.000 hektar land og fik i stedet Warm Springs Reserve i hjertet af Oregon, hvor de i dag har skabt et samfund baseret på deres kulturelle og historiske aner.

Inspiration

Stærke traditioner

Historier, myter, ceremonier, sange og dans har altid været en vigtig del af de indfødte amerikaneres kultur. I Warm Springs Reserve har de forskellige stammer gjort meget for at holde live i de gamle traditioner. I kan opleve denne kultur blandt de lokale i reservatet eller på The Museum At Warm Springs, hvor områdets historie og kulturelle aner bliver udfoldet.

Oplev naturen helt tæt på

Warm Springs dækker et utroligt varieteret landskab med langstrakte, øde prærieområder med hvide bjergtinder i horisonten, dybe kløfter og brusende floder. I kan udforske den spændende natur på hesteryg, cykelture, kajakture, rafting eller hiking. Der er masser af mulighed for at komme helt tæt på naturen i Warm Springs

Kort

Vis på kort