Newberry National Volcanic Monument, Oregon

Har du nogensinde set et vulkansk vidunder?

I Newberry National Volcanic Monument finder I en verden af spændende lavalandskaber og geologiske seværdigheder. I Newberry Calderas frodige bund ligger smukke søer og pynter i den grønne skov, smukke vandfald bruser ud over kanten og spektakulære formationer skabt af lavaen, venter på at blive udforsket.

I den frodige caldera

Besøg de mange vulkanske vidundere i Newberry National Volcanic Monument. Her finder I et landskab af brunlig lavajord, vulkanske cinder kegler, grotter, vandfald og søer i den imponerende frodige Newberry caldera.

Tag turen til toppen af den 150 meter høje cinder kegle vulkan, Lava Butte, hvor I får en smuk udsigt over området, oplev Lava Cast Forest med et råt vulkansk stenlandskab, tag på picnic ved Paulina Falls, der falder ud over calderaens kant, nyd en formidabel udsigt over kratersøen fra Paulina Peak, der med 2.433 meters højde er parkens højeste punkt og bliv forført af den frodige natur omkring de to fine søer i selve Newberry Caldera. I kan også udforske den imponerende lavatunnel, hvor 55 trappetrin fører jer ned til et netværk af træstier, trapper og ujævnt lavagulv. Og på besøgscentret kan I lære meget mere om det fascinerende geologiske fænomen og områdets historie.

Der er masser af unikke naturoplevelser i vente i Newberry National Volcanic Monument.

Kort

Vis på kort