Cardiff Bay

Et havneområde med et herligt leben

Cardiff Bay er et smukt sted du nemt kan besøge i Wales. Området er en del af Cardiff by og alligevel føles det som langt udenfor centrum. Det tager cirka en halv time at gå dertil fra centrum, men du kan også tage en af de lokale bybusser.

Ved den lille havneoase, Mermaid Quay, er der et væld af restauranter og pubber med udsigt ud over havneområdet. Skinner solen, er det dejligt bare at sidde og nyde udsigten- og livet på promenaden. Især i weekenden er der mange lokale, der nyder fridagen her. Er du der på en helligdag, er der også et lille lokalt marked med fotografier, lokale specialiteter, walisiske kager, smykker osv.

Forlystelser for små og større børn

I den anden ende af promenaden findes der et lille forlystelsesland og en vandpark med hjemmebygget strand. Dette er kun åbent om sommeren. Selve stranden er gratis men forlystelserne koster. Her er der masser af skrig og glade børn på en solskinsdag.

Fra havnefronten er der masser af bådture og der kan købes billet direkte ved standene. Der er zodiacs med fuld fart (15. minutter for 8 pund i 2019) og små hyggelige både med lokale guides.

Mette Majbritt fra butikken i Aalborg

Jeg valgte båden der sejler direkte til Bute Park midt i centrum af Cardiff. På 20 smukke minutter var jeg midt i byen. Så skulle der ikke tænkes på bus tilbage. På turen er der flotte udsigter og et imponerende fugleliv. Aldrig har jeg set så mange svaner. Selve endestationen er et must i Cardiff by - Bute Park er et kæmpe, grønt område med små hyggelige cafeer og masser af græsplæner, hvor du kan lægge dig i græsset med en bog.

Kort

Vis på kort