Art Deco baren "The Cruise Room" i Denver

Et af Denvers mest ikoniske steder

På Denvers 17th Street i The Oxford Hotel finder du en af byens skjulte perler. The Cruise Room er et af Denvers mest ikoniske steder, og historien bag den elegante cocktailbar har grene til både anden verdenskrig, et gammelt krydstogtskib og spiritusforbuddet. Baren ligger gemt bag en dør i venstre side af hotellets lobby, og når du træder indenfor i den lyserødt oplyste bar, vil det føles som om, at det mest oplagte outfit ville være Palm Beach habitter og lange selskabskjoler. Det er sådan noget en art deco indretning gør ved dig, når den er gennemført, og det er den i den grad på the Cruise Room.

Inspiration

Hitler og Mussolinis upopulære hilsen

Fantasien vil have frit løb, når du træder ind i baren, hvor det ikke er svært at forestille sig svundne tiders elegance, og hvor det eneste rigtige at bestille er klassikere som martini og Negroni. Rummets høje loft giver plads til de karakteristiske lige art deco linjer, som er inspireret af 30'ernes biler, flyvemaskiner, skyskrabere som Chryslerbygningen i New York og det strømlinede design. Væggene er dekoreret med tegninger af mennesker, der skåler fra forskellige dele af verden. Da baren åbnede dagen efter spiritusforbuddet i 1933 skålede Hitler fra Tyskland og Mussolini fra Italien, men i takt med anden verdenskrigs fremskridt blev de fjernet igen. Ud over det, så er der næsten ikke sket nogen ændringer siden, og derfor er det er virkelig som at træde ind i en vakseægte tidslomme.

Få en god historie med hjem

For enden af baren står der en gammel jukebox, der spiller alle de gode gamle numre. Rummet blev designet med inspiration fra det berømte og luksuriøse krydstogtskib Queen Mary, og i dag minder det naturligvis om 30'erne, men der er også en mystisk kultagtig stemning over stedet. Det er uden tvivl en af Denvers bedste barer, og som de siger i Denver, så har alle, der bor i byen mindst én god historie fra en aften i The Cruise Room. Det kan du også få. For selvom det er en fin bar, så er amerikanerne glade for at falde i snak med nye mennesker.


"Besøg Union Station før eller efter I skal på The Cruise Room. Den ligger lige ved siden af. Den gamle togstation, som i dag er fyldt med lækre restauranter, cocktailbarer og hyggelige små butikker er bestemt et obligatorisk besøg på jeres tur til Denver."


kort

Vis på kort