Det vilde midtvesten i autocamper

13 dages kør-selv-forslag med autocamper i det vilde vesten

Denne tur med autocamper kommer omkring Yellowstone og tre andre spektakulære nationalparker, Mount Rushmore og flere andre verdenskendte seværdigheder, berømtheder fra det vilde vesten såsom Buffalo Bill, Wild Bill Hickok, Calamity Jane og diligencen "Deadwood Stage", Old Faithful og andre gejsere, gigantiske vandfald samt urbefolkningen, cowboys og hele det farvestrålende persongalleri fra westernbyen Laramies lovløse periode. Og så naturligvis de imponerende Rocky Mountains!

I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i Det Vilde Vesten.

Rejseperiode:
Anbefales medio maj - medio september.

Startdag:
Mandag - lørdag

Varighed:
13 dage/12 nætter

Længde:
2.486 km

Klimapåvirkning:
7.195 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type autocamper
 • rejserute
 • antal dage
 • campingpladser
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Denver, Colorado - Cheyenne, Wyoming (177 km)

Efter I har afhentet jeres motorhome sætter I kursen mod byen Cheyenne, som er hovedstaden i delstaten Wyoming og et godt udgangspunkt for at opleve det vilde vesten. Har I mulighed for at planlægge jeres tur, så I er i byen til Frontier Days-festivalen midt på sommeren, vil det være en stor oplevelse, men det kræver, at I booker i ret god tid, da arrangementet tiltrækker besøgende langvejs fra. Besøg også State Capitol, hvor delstatsregeringen har sæde, og det kulturhistoriske museum State Museum.

Forslag til overnatning: A.B. Camping i Cheyenne.
Læs mere og bestil campingplads her: https://campcheyenne.com/

Cheyenne - Wind Cave National Park, South Dakota (435 km)

Dagen i dag byder på en af de lidt længere køreture gennem et fladt og ensartet landskab, hvor vindhekse blæser i vinden. Men når I kommer til delstaten South Dakota, vil I sande at det er hele turen værd. Kort tid inden ankomst kommer I forbi udgravningsstedet Mammoth Site, hvor der er fundet mammutknogler. På den campingplads, vi anbefaler, er der ikke mulighed for tilslutning af strøm eller vand, og der er ingen baderum eller andre faciliteter, men til gengæld kommer hjorte og bøfler helt tæt på hegnet. I vil kunne høre prærieulvene hyle, men ellers er stilheden fuldkommen og stjernehimlen ubeskrivelig. Der findes andre campingpladser i området, som tilbyder alle nødvendige faciliteter, hvis I foretrækker det.

Forslag til overnatning: Elk Mountain Campground
Læs mere og bestil campingplads her: Elk Mountain Campground

Wind Cave National Park - Custer State Park - Mount Rushmore, South Dakota (64 km)

Dagens mål Mount Rushmore er en af USA' mest berømte seværdigheder, som mange kender fra billeder, og som bliver endnu mere imponerende når man selv står og kigger på de fire berømte præsidenter hugget ud i klipperne. Men før I ankommer til Mount Rushmore bør I tage en afstikker til Custer State Park, og også bruge tid ved det mindre kendte, men lige så imponerende mindesmærke Crazy Horse Memorial – et gigantisk mindesmærke til ære for den berømte indianerhøvding, som er hugget ud af et bjerg.

Forslag til overnatning: Mt. Rushmore Resort & Lodge (KOA)
Læs mere og bestil campingplads her: http://www.palmergulch.com/

Mount Rushmore - Deadwood - Devils Tower, Wyoming (193 km)

Tænk jer tilbage til det vilde vesten. Så kan I næsten se for jer, hvordan diligencen "Deadwood Stage" med Wild Bill Hickok og Calamity Jane kommer blæsende op over bakkekammen! Snup en øl på Old Franklin Hotel eller i Kevin Costners bar – han forelskede sig i byen Deadwood, da han lavede filmen "Danser med ulve". Husker I filmen "Nærkontakt af tredje grad"? Optagelserne er lavet ved klippeformation Devils Tower her i området.

Forslag til overnatning: Devils Tower (KOA)
Læs mere og bestil campingplads her: www.devilstowerkoa.com

 

Devils Tower - Cody, Wyoming (507 km)

Køreturen i dag forholdsvis lang men foregår hovedsageligt på motorvej, så selvom det er mange kilometer, så bør I nå frem til Buffalo Bill Historical Society i byen Cody kort tid efter frokost. Det kan stærkt anbefales at besøge dette spændende museum. Oplev også Whitney Gallery of Western Art, som blandt andet har billeder af malerne Remington og Russell. 

Forslag til overnatning: Ponderosa Campground
Læs mere og bestil campingplads her: www.codyponderosa.com

Cody, Wyoming

Brug dagen til afslapning på pladsen, eller udnyt nogle af de mange forskellige tilbud for aktiviteter som White Water rafting, ridning og vandring der findes i området.  

Forslag til overnatning: Ponderosa Campground
Læs mere og bestil campingplads her: www.codyponderosa.com

Cody - Grant Village i Yellowstone National Park, Wyoming (161 km)

Dagen byder på en virkelig smuk tur gennem Shoshone Canyon til Yellowstone National Parks vestlige indgang. Herfra er der blot 64 km til campingpladsen, som ligger ved Grant Village. Vær forberedt på, at der kan være trafikpropper. Det skyldes, at folk længere fremme standser bilen for at kigge på dyrelivet. Det kan for eksempel være en elg med en kalv, en bjørn eller en flok hjorte. Folk standser blot op, når der noget spændende at se. Lige før Grant Village skal I dreje mod højre for at komme til Old Faithful. Den berømte gejser har fået sit navn, fordi den sender flere tusinde liter kogende vand cirka 45 meter op i luften med meget regelmæssige mellemrum hele dagen.

Forslag til overnatning: Grant Village Campground - alternativt Madison Campground
Læs mere og bestil campingplads her: Grant Village Campground - alternativt Madison Campground 

Yellowstone - Colter Bay Village, Wyoming (64 km)

Efter kun 35 km's kørsel kommer I til Yellowstone National Parks sydlige indgang og kører ind i Grand Teton National Park. I behøver blot at kigge på campingpladsen Colter Bay Villages hjemmeside for at se, hvor betagende smuk Grand Teton Mountains er. Campingpladsen er åben fra juni til september, og det er ikke billigt at bo her, men placeringen er alle pengene værd.

Forslag til overnatning: Grand Teton National Park Campground
Læs mere og bestil campingplads her: Colter Bay RV Park

Grand Teton - Lander, Wyoming (225 km)

Nu forlader I Grand Teton-området og kører gennem kedeldalen Great Divide Basin til byen Lander. Vejen går gennem Wind River Indian Reservation, hvor indianerstammerne Shoshone og Arapahoe hører hjemme. Undervejs anbefaler vi et besøg ved det gamle militærfort, Fort Washakie og gravstederne over den berømte indianerkvinde Sacajawea og Chief Washakie, Shoshine-stammens sidste høvding.

I kan også lægge vejen forbi Sinks Canyon State Park. 

Forslag til overnatning: Sleeping Bear Campground
Læs mere og bestil campingplads her: www.sleepingbearrvpark.com

Lander - Laramie, Wyoming (378 km)

Navnet Laramie er for mange indbegrebet af det vilde vesten. Og det er med god grund. I de første år var Laramie en yderst løssluppen jernbaneby, og derfor gav det god mening at bygge områdets fængsel her. I Wyoming Territorial Prison State Historic Site har I mulighed for at se cellerne, hvor banditter såsom Butch Cassidy afsonede deres straf. På vejen mod Laramie kan vi anbefale en afstikker til den spektakulære Bow National Forest og et besøg ved de varme kilder i Saratoga Hobo Hot Springs.

Forslag til overnatning: Laramie KOA
Læs mere og bestil campingplads her: www.koa.com/campgrounds/laramie

Laramie - Fort Collins, Colorado (121 km)

Turens sidste overnatningssted ligger i Fort Collins – byen, der engang af Money Magazine blev udnævnt som det bedste sted at bo i USA . Byen ligger i udløberne af Rocky Mountains i delstaten Colorado, og her er der mulighed for at slappe af og fordøje de seneste dages mange oplevelser. Besøg bryggeriet Anheuser-Busch, hvor I kan se de berømte heste, som trækker den gamle ølvogn, og smage på en Budweiser. Der er også mulighed for at besøge et af flere mikrobryggerier i området.

Forslag til overnatning: Fort Collins Lakeside (KOA)
Læs mere og bestil campingplads her: www.fclakesidecg.com

Kort

Vis på kort

Galleri

Søg pris

Ruteforslaget kræver

 • Flybillet t/r til Denver, Bozeman eller Billings
 • 13 dages autocamperleje inkl. forsikring
 • 12 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
 • 2.500 km

I kan få en ide om pris på autocamper ved at benytte knappen "Tjek priser og bestil autocamper" herunder, men ellers anbefaler vi at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

Tjek priser og bestil autocamper

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i USA inden I kan få udleveret jeres autocamper.

Denne tur kan også laves med start/slut i Bozeman og Billings.

Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocamper i USA.

 

ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte eller slutte turen med et par dages ophold i storbyen Denver. Eller I kan lægge et par ekstra nætter ind undervejs på turen, hvor I ønsker mere tid til oplevelser.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011