Det nordvestlige USA i autocamper

13 dages kør-selv-forslag med autocamper i det nordvestlige USA

Her er tale om en af de større ture, hvor I kommer langt omkring og besøger 5 af de store stater i det nordvestlige USA: Washington State, Idaho, Montana, Wyoming og Oregon. Undervejs bliver I bombarderet med smukke udsigter og vidunderlige nationalparker som Yellowstone og Grand Teton. Har I mulighed for at lægge et par ekstra dage ind på turen, vil det give jer endnu større nydelse og vildere oplevelser.

I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i det nordvestlige USA.

Rejseperiode:
Maj - september.
Vi anbefaler juni - september.

Startdag:
Mandag - lørdag

Varighed:
13 dage/12 nætter

Længde:
3.115 km

7.397 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

Dagsprogram

Seattle, Washington - Mt. Vernon, Washington (65 km)

Når I har hentet jeres motorhome i Everett nord for Seattle, kører I videre nordpå ad Interstate 5 til Mount Vernon, hvor jeres første campingplads og overnatning venter. Det er en strækning på omkring 65 kilometer, de fleste af dem på Interstate. En god strækning til en første dag, hvor der også skal være tid til at handle proviant. Mt. Vernon er bl.a. kendt for det smukt restaurerede Lincoln Theatre, oprindeligt bygget i 1926, og som stadig bruger det oprindelige teaterorgel. Besøg også RozenGaarde tulipanmark og se de betagende tulipaner som byen også er kendt for. 

Forslag til overnatning: Mount Vernon RV Campground.
Læs mere og bestil campingplads her: Mount Vernon RV Campground

Mt. Vernon - North Cascades National Park, Washington (105 km)

Selvom dagens strækningen kun er på 105 km, vil køreturen tage noget tid, fordi den går gennem nogle meget naturskønne områder, når I kører mod North Cascades National Park. I følger Skagit floden og kører gennem små byer som Lyman, Hamilton og Concrete - sidstnævnte er værd at stoppe i, da det virkelig var, som navnet siger, en ’beton by’! opkaldt ved sammenlægningen af flere byer, og navngivet efter den store Portland industri i byen.  Selve byen er dog også en gammel  indvandre by  med oprindelige træbygninger fra begyndelsen af ​​1900’erne. Fortsæt gennem Rockport og Marblemount og ind i North Cascades National Park. Til venstre ses Damnation Peak, Mount Despair, Mount Terror og Mount Triumph! Til højre ses Pyramid Peak og Colonial Peak. Overnat i nationalparken.

Forslag til overnatning: Newhalem Campground
Læs mere og bestil campingplads her: Newhalem Campground

North Cascades National Park - Electric City, Washington (282 km)

Fortsæt gennem North Cascades National Park, som går ned gennem Okanagan National Forest til Electric City, hvor der venter en overnatning.

Den store attraktion her er dæmningen Grand Coulee Dam. Det er den største vandkraftværks-dæmning i USA – og femtestørste i verden - og det er også det største betonanlæg. Der er nok beton i Grand Coulee Dam til at bygge en 18 meter bred og 10 cm tyk vej fra Los Angeles til New York City! Det ville svare til en motorvej med fire baner, 4.828 km lang.
Besøg Grand Coulee besøgscenter. På sommeraftener vises et lasershow på dæmningens væg, blandt andet billeder af slagskibe og Frihedsgudinden i fuld størrelse. 

Forslag til overnatning: Coulee Playland Resort
Læs mere og bestil campingplads her: Coulee Playland Resort

Electric City - Coeur D’Alene, Idaho (193 km)

I fortsætter mod øst og kører mod fantastiske Coeur D’Alene i Idaho. Undervejs kommer I gennem byen Spokane, delstatens andenstørste by, som stadig er præget af en vis pionerånd. De første pionerer var hurtige til at sprede rygtet om, at en tur til Spokane var ensbetydende med både en venlig modtagelse og gode forretningsmuligheder. I området ligger en del vingårde, og der er tid nok til et besøg eller to, for der er kun 48 kilometer til aftenens campingplads.

Blackwell Island feriepark ligger lige ved vandet. Slå jer ned på stranden eller tag en dukkert i søen. I Coeur d’Alene er adskillige indendørs og udendørs aktiviteter. I Kootenai regionen er der 87 parker og campingpladser, 47 vandrestier, mulighed for at fiske, svømme, vandre, spille golf i verdensklasse, ridning, tennis, forlystelsesparker og naturligvis spektakulære omgivelser på ruten. Så måske I bliver fristet til at tilbringe mere end en enkelt nat her.

Forslag til overnatning: Blackwell Island RV Park
Læs mere og bestil campingplads her: Blackwell Island RV Park

Coeur D’Alene - Butte, Montana (443 km)

Køreturen i dag kan gøres på bare fire timer, hvis I bliver på motorvejen, men I vil gå glip af meget, hvis I gør det. Efter at have krydset tværs over den smalle del af Idaho, kommer I nu ind i Montana - kaldet Big Sky country. I fortsætter og kommer gennem Missoula, hvor I bør besøge Fort Missoula bygget af hæren i 1877 til beskyttelse af indvandrerne. Fortsæt herefter frem til Butte, der blev kendt som ‘Jordens rigeste bakketop’. Først var det guld, senere sølv, kobber, bly og zink, som alle blev udvundet her. Det historiske distrikt i byen er et besøg værd.    

Jeres campingplads ligger i det store naturområde i det sydvestlige Montana, i Rocky Mountains nær de historiske byer Anaconda og Butte. Den er omgivet af Forest Service og masser af ødemarksoplevelser.

Forslag til overnatning: Fairmont RV  Resort
Læs mere og bestil campingplads her: Fairmont RV  Resort

Butte - Yellowstone National Park, Wyoming (290 km)

I kan glæde jer til i dag. I sætter kursen mod Yellowstone National Park, og når I kommer til Belgrade, bør I forlade motorvejen og køre sydpå ad den naturskønne Route 191, gennem Gallatin National Forest og forbi Big Sky Resort. Følg 191 til I når den vestlige indgang til Yellowstone National Park. Hvis I på hele denne ferierundtur kun har mulighed for at sætte en enkelt dag mere af, så er det her absolut stedet at tage den.

De fleste af de store og ikoniske attraktioner i Yellowstone National Park er inden for en cirkel. Der er omkring 150 km rundt, og de trafikpropper I vil opleve, er ikke forårsaget af besøgende, men opstår, når det lokale dyreliv beslutter sig for at gå, sidde eller ligge tæt ved eller på selve vejen. Der er mange dyr i parken og de fleste besøgende oplever bisoner. Og måske er I heldige at se en bjørn eller en elg, og så stopper I op, ligesom alle de andre.

Når I kommer fra vest og kører mod syd, for at tage den sydlige cirkel i parken, vil der være en strækning, hvor I kører to gange. Den går forbi Old Faithful, så I har ikke mindre end to muligheder for at se Old Faithful springe.

Forslag til overnatning: Der er flere campingpladser inden for cirklen, også nær ​​indgangene.
Læs mere og bestil campingplads her: Campingpladser i Yellowstone National Park

Idaho Falls - Massacre Rocks State Park ved American Falls, Idaho (89 km)

Meget har ændret sig for de første amerikanere gennem århundreder, men en hel del er også uændret. Shoshone- og Bannock-stammerne blev tildelt 1,8 millioner hektar i Øst-Idaho under Fort Bridger-traktaten i 1868. Undersøgelsesfejl, traktater og løfter, der både blev holdt og misligholdt, flyttede grænserne for stammeområderne til at omfatte blot 418 tusind hektarer og til det nuværende område på næsten 544 tusind hektarer.

Når I kører sydpå ad Highway 15, kommer I igennem Fort Hall’s indianerreservater. Et “must see” er en samling indiansk kunst og genstande i den usædvanlige butik The Clothes Horse. Gennem generationer har Shoshone Bannock-stammerne udviklet en særlig stil og kvalitet, der betragtes som verdensklasse. Noget af deres kunst er endda udstillet på Smithsonian i Washington, D.C.

Drej af på Highway 86 mod American Falls. Ved højvande ses en strøm af vand, der løber over de vandfald, der oprindeligt gav byen sit navn.

Beliggende på Snake River, lige ved Interstate 86, afkørsel 28, er Massacre Rocks State Park, der er åben året rundt og dækker ca. 1.000 hektarer. Området er rig på historie, som hjulene på vognene på Oregon Trail-udstillingen viser, og pionererne brugte dette område som et pitstop i årevis. Mange emigranters navne ses på Register Rock, som i dag er et yndet udflugtsmål og mindesmærke over indvandringen til Idaho og vesten. 

Forslag til overnatning: State Park campingplads
Læs mere og bestil campingplads her: State Park campingplads

Massacre Rocks State Park - Boise, Idaho (338 km)

Lidt over 322 kilometer eller tre timers kørsel bringer jer til Idahos hovedstad. I første omgang følger I Snake River på jeres højre side, så på jeres venstre. Besøg de glitrende vandfald ved Thousand Springs, lige efter Twin Falls og derefter Bruneau Dunes syd for Mountain Home. Motorvejen fortsætter til Boise, men I bør dreje fra lige efter Glens Ferry og fortsætte gennem Snake River Birds of Prey Natural Area, der fører til motorvejen igen lige nord for Meridian, hvor I er nødt til at køre cirka 3 kilometer mod syd for at nå frem til jeres campingplads lige udenfor Boise.

Forslag til overnatning: Boise / Meridian KOA Campground
Læs mere og bestil campingplads her: Boise / Meridian KOA Campground

Boise - La Grande, Oregon (258 km)

Tager I ruten mod vest, er I hurtigt inde i staten Oregon. Den foreslåede overnatning er nær byen Le Grande, som var den betegnelse, en tidligere fransk bosætter brugte til at beskrive områdets skønhed. Det store område, I kører gennem, er Wallowa-Whitman National Forest, domineret af Mount Emily. Området I kører igennem er også en del af det såkaldte Oregon Trail, og I kan med fordel gøre stop ved Baker City med besøgscenter og museum.

Forslag til overnatning: Grande Hot Springs RV Resort
Læs mere og bestil campingplads her: Grande Hot Springs RV Resort

La Grande - Portland, Oregon (241 km)

En stor del af køreturen i dag, vil være langs den mægtige Columbia River, som adskiller Oregon fra staten Washington på sin nordlige bred. Jeres første stop bør være i Pendleton, som laver fine lokale uldvarer. Næste stop kan være Fort Dalles, der oprindeligt var en amerikansk forpost i ‘Indianerland’ og ligger på Oregon Trail. Navnet på canadisk fransk refererer til de meget stærke vandfald lige udenfor byen.

Måske har I hørt, at byen Portland, Oregon, er blevet omtalt af ‘Money’ magazine som Nordamerikas “bedste storby”, og et besøg viser jer hvorfor. Haverne, museerne, de zoologiske haver og fine spisesteder vil måske være en god kontrast til de sidste par dages udendørsliv. Mange oplevelser kan nås med regionens bekvemme og miljøvenlige togbanesystem. Vi anbefaler Portland Fairview feriepark i fredelige omgivelser kun 13 kilometer øst for downtown.  


Læs mere og bestil campingplads her: Portland Fairview RV Park
 

Portland - Mt Rainier National Park, Washington (290 km)

Efter at have nydt Portland er det endnu en gang af sted til en nationalpark - den sidste, før I vender tilbage til Everett. Efter 113 kilometer på motorvejen, tag da rute 12 mod parken. Mount St Helens rejser sig til højre og måske bliver I fristet til at komme væk fra motorvejen og ‘skære hjørnet af’ ved at køre lige forbi Mount St Helens National Volcanic Monument. Det er 5 kilometer kortere, men vil dog tage meget længere tid på grund af de snoede veje.

Mount Rainier National Park blev etableret i 1899. Højden varierer fra 491 til 4.392 meter over havets overflade, og bjergene er faktisk en aktiv vulkan, indkapslet i over 56 kvadratkilometer sne og is, omgivet af en gammel skov og fantastiske enge med vilde blomster. På ruterne 12 og 410 er der tre eller fire campingpladser i skoven at vælge imellem.

Forslag til overnatning: Der er flere muligheder i dette område.
Læs mere og bestil campingplads her: Se relevante muligheder her

Mt Rainier National Park - Everett / Seattle, Washington (175 km)

Det er blevet sidste dag på turen, og de sidste 175 kilometer til Everett skal køres, og I afleverer jeres autocamper. For at gøre det nemt og behageligt på denne rute anbefaler vi, at I køber Early Bird, som giver jer mulighed for i fred og ro at vende tilbage indtil klokken 15.00. 

I har naturligvis mulighed for at tage et par overnatninger i Seattle by, der har så meget spændende at byde på. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Søg pris

Ruteforslaget kræver

 • Flybillet til Seattle, Bozeman eller Portland
 • 13 dages autocamperleje inkl. forsikring
 • 12 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
 • 3.115 km

I kan få en ide om pris på autocamper ved at benytte knappen "Tjek priser og bestil autocamper" herunder, men ellers anbefaler vi at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

Tjek priser og bestil autocamper

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i USA inden I kan få udleveret jeres autocamper.

Denne tur kan også laves med start/slut i Bozeman eller Portland.

Autocamper findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocamper i USA.

 

 

Ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte eller slutte turen med et par dages ophold i storbyen Seattle. Eller I kan lægge et par ekstra nætter ind undervejs på turen, hvor I ønsker mere tid til oplevelser.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse. 

  

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011