River North Art District (RiNo) i Denver

Byens nye og smarte kvarter

Det er umiddelbart et virvar af skæve elmaster, lange smalle gyder og lappede asfaltgader, der møder dig i Denvers up and coming kvarter, River North Art District (RiNo). Kvarteret ligger, som navnet antyder nord for Denvers centrum. De gamle, rummelige industribygninger har en magnetisk effekt på kunstnere og kreative sjæle, og i RiNo er det slet ikke så svært at se endda. Hele kvarteret summer af det der nyskabende engagement, hvor mikrobryggerierne ligger side om side med imponerende og farverige facader, som de lokale har dekoreret med street art.

Rå industrigader fyldt med gadekunst

Er du til smarte gallerier, hippe madmarkeder, food trucks, gadekunst og mikrobryggerier, så skal du unde dig selv at gå på opdagelse i de rå og industrielle gader. Køb en kop kaffe to go og start på 28th street. Gå mod syd ad den smalle gyde mellem Larimer og Walnut Street. På hver side af dig eksploderer farverne i fantasifulde motiver. Om du er til grafiske motiver med lige linjer, humoristiske tegninger af potrygende hunde eller psykedeliske kaniner, så bliver du ikke skuffet. Her er der frit løb for kreativiteten.

Inspiration

Mikrobryggerier i "hipsterheaven"

RiNo er byens hipsterkvarter. Det er her du kommer helt tæt på de unges Denver. Og her er alt, hvad et hipsterhjerte kan brænde for. Hvis du er en rigtig ølhund, så går du sjældent forgæves i denne bydel, hvor det ene smarte bryggeri ligger efter det andet. Besøg for eksempel det prisvindende bryggeri Our Mutual Friend, hvor du kan smage et lystigt udvalg af lokalt dyrkede øl. Er du mere til de store drenge, så besøg gigantbryggeriet Blue Moon brewery, der på trods af sin størrelse og markedsandele stadig har bevaret den hyggelige mikrobryggeristemning.


"Melder sulten sig, så besøg Denver Central Market. I den gamle lagerbygning er der masser af muligheder for at spise godt og møde bydelens unge, kreative beboere"


 

Vis på kort