Nomads Brisbane Central (ex Base Brisbane Central)

Dette foto er fra Brisbane

Vandrehjem i centrum af Brisbane, overfor Hovedbanegården og tæt på ANZAC Square War Memorial og Brisbane Museum. Minimumsalderen for at bestille dette hotel er 18 år.

Bestil her

Fakta om hotellet

Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Elevator
  • Bar
  • Aircondition
Værelses faciliteter
  • Safe

Her skal du bo

Vis på kort

Nomads Brisbane Central er et vandrerhjem for rygsæksrejsende bygget i 1910 for Frelsens Hær som "Folkets Palads". Vandrerhjemmet ligger centralt i hjertet af byen, tæt på barer, restauranter, pubber og med et indkøbscenter rundt om hjørnet. Det er også 300 m fra Roma Street Park Land, indenfor 150 m fra rådhuset og 1,5 km fra Botanisk Have og fra Brisbane Flod. Lufthavnen ligger 18 km fra vandrerhjemmet (hostel).

På vandrehjemmet findes 24 timers reception, rejseinformation, elevator, bagageopbevaring, bibliotek, selvbetjenende køkken, tv-stue, lounge / fælles område, trådløs internetadgang og telefon / internetterminaler (mod ekstra gebyr), solrig tagterrasse med grillplads, billiard (mod ekstra gebyr) , bar / pub, café og bistro.

Værelserne kan være enkeltværelser, dobbeltværelse eller et værelse, der deles af flere personer, og er udstyret med aircondition, sengetøj og tæpper, elektronisk nøgle system og sikkerhedsskab.

Alle badeværelser og toiletter deles med andre gæster (samme køn), og bliver rengjort dagligt. Der er også kvinde værelser og hårtørrer og håndklæder til leje.

Vaskemaskine (vaskeri) er også tilgængelig (mod ekstra gebyr).

Adresse: 308 Edward St, 4000 Brisbane, Australien.

Bestil her