Koraløen Lady Elliot Island i Great Barrier Reef

Bo bæredygtigt midt i koralrevet

Ved den sydlige tip af Great Barrier Reef finder du den lille lækre koralperle, Lady Elliot Island. Her midt i et særligt beskyttet område af revet, lever mere end 1.200 havarter, som djævlerokker, skildpadder, delfiner og hvaler, i en verden af farverige koraller. Derfor er området nok et af de bedste steder at snorkle i hele Great Barrier Reef. Øen ligger 80 km nordøst for byen Bundaberg, men du kan flyve dertil fra både Bundaberg, Hervey Bay, Brisbane og Gold Coast.

Du kan glæde dig til at bo på Lady Elliot Eco Resort, der er et mere afslappet resort med fokus på bæredygtighed. Her er det naturen, der er i centrum. Og den er da også til at blive ganske fortryllet af, når havskildpadderne lægger æg eller du kan svømme helt tæt på de imponerende djævlerokker.

Oplev øen på en dagstur
Har du ikke flere dage til besøget, så kan du også opleve denne koralperle på en endagstur. Der vil du udforske området, revet og øens skønne natur både fra luften, til lands og under vandet. Men vi anbefaler, at du tager et par dage for virkelig at få tropeparadiset ind under huden.

Lad os hjælpe dig med dit ophold på Lady Elliot Island

Kort

Vis på kort