Hvalsafari fra kystbyen Hervey Bay

Besøg verdens bedste hval-destination

Hervey Bay er kendt for at være intet mindre end et af verdens bedste steder at tage på hvalsafari. Ikke mindst for at få et glimt af den berømte pukkelhval. Med Fraser Island lige rundt om hjørnet, 14 kilometer gylden strand, adgang til koraløen Lady Elliot Island og Great Barrier Reef er Hervey Bay absolut et af de steder, du bør krydse af på din kør-selv-ferie i Queensland.

Kom i hvalsæsonen og få en oplevelse for livet

Fra juli til oktober er der hvalsæson og det er her, du skal lægge vejen forbi den lille laidback by, hvis muligt. De grå havkæmper migrerer til bugten for at pare sig i den periode, så her er der exceptionel stor chance for at betragte de imponerende pukkelhvaler. Derfor må du ikke snyde dig selv for en bådsafari, når du er der.

Besøg Fraser Island

Fraser Island har du sikkert hørt omtalt som én af de helt store attraktioner i Queensland. Og det stemmer! Du kan ikke være på ferie i området uden at dedikere tid til at udforske den fascinerende sandø. Hvis ikke blot den unikke flora og fauna - det er den eneste sandø i verden med regnskov på (!) - så for de spændende 4wd-ture langs strandene og de helt fantastiske feriebilleder, du kan få med hjem i bagagen!

Kort

Vis på kort