Sunshine Coast

Hvide sandstrande og super surfing ved Brisbane

Med start lige nord for storbyen Brisbane ved de imponerende Glass House Mountains ligger Sunshine Coast udstrakt langs Stillehavet. Sunshine Coast (Guldkysten) lokker med en perlerække af dejlige afslappede strandområder og små hyggelige badebyer. Her finder I en skøn blanding af tilbagelænet livsstil, elegante strandpromenader og den ene gode surf-strand efter den anden. Grønne områder er der også, og ikke langt fra Sunshine Coast finder I Noosa by og Noosa National Park, hvor der adgang til smukke naturoplevelser.

Inspiration

Skønne dage i Noosa

Byen er centrum i dette hyggelige område, og byder på en skøn blanding af smukke strande, et grønt bagland, sofistikerede butikker, hoteller og campingpladser. Området bærer tydeligt præg af hovedattraktionen, nemlig de hvide sandstrande, surf-bølgerne og det altid lune hav. Her finder I ligeledes mange kulturelle aktiviteter, og et hav af restauranter og cafeer at hænge ud på efter en dag på stranden eller surfboardet.

Noosa National Park

I kort afstand fra Noosa by finder I Noosa National Park, en skøn blanding af dramatisk klippekyst blandet med små isolerede strande og forskellige typer skov. Nationalparken indbyder til små vandreture på stisystemer med mulighed for at stifte bekendtskab med den smukke varierede natur.


" Tip: Australia Zoo ligger halvvejs mellem Noosa Heads og Brisbane. Her kan du lærer alt om Australiens dyreliv af ”krokodillejæger” Steve Irwings familie og team af super dedikerede medarbejdere. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Glass House Mountains

Det er et imponerende landskab, du kommer kørende igennem i Glass House Mountains. Bjergtoppene er rester af vulkansk aktivitet og blevet et populært udflugtsmål fra Sunshine Coast. Området er en herlig tropisk legeplads, hvor du kan vandre, ride på heste, klatre og prøve kræfter med absailing.

Længere inde i landet, vest for Sunshine Coast, ligger landbrugsområdet Darling Downs i et smukt, kuperet terræn. Et fint sted at overnatte på en farm.

Kort

Vis på kort

Oplev Queensland - Skab din egen historie